Начало / ВИДЕОТЕКА / Жак Фреско в Шоуто на Лари Кинг (1974 г.)

Жак Фреско в Шоуто на Лари Кинг (1974 г.)

(13.03.1916г. - 18.06.2017г.)
Жак Фреско (13.03.1916г. – 18.06.2017г.)

В това забележително интервю отпреди почти 40 години промишленият дизайнер, социален инженер и мултидисциплинарист Жак Фреско представя нов и радикално различен подход към разрешаването на човешките, обществени и екологични проблеми, пред които е изправен светът.

“Социално киберинженерство” (организация, известна днес като Проекта “Венера”) представлява интеграцията на съвременните научни разбирания от множество области. Тя очертава възможни посоки на развитие, до които е достигнато вследствие използването на научните методи в посока преобразуване на обществената система, така че тя да подпомага пълноценното човешко съществуване.

 Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page