Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ: Бъкс Каунти

ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ: Бъкс Каунти

Бъкс Каунти
(Alien Mysteries: Bucks County)
Една нощ през 2008 г. кучето на Дениз Мъртър от Бъкс Каунти започва неистово да лае и тя решава, че в дома й е влязъл крадец.

Резюме към поредицата:

ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ (2013г.)
Alien Mysteries /2013
“Загадки с извънземни” е канадска UFO документална поредица с истории за наблюдения на НЛО, отвличания и срещи с извънземни или разкази от първо лице, със свидетели на тези преживявания. Във всеки епизод, същите хора, които са преживяли необясними срещи със същества от друга планета, ще разкажат своите плашещи истории. Чрез драматични възстановки и дигитален графичен дизайн, зрителите ще съпътстват жертвите на тези мистериозни събития. В допълнение, една група от научни експерти се опитват да хвърлят светлина върху тези загадъчни истории, за да си отговорят на въпроса, който си задават всички скептици: Как е възможно това …?
През април 2013 г., Alien Mysteries направи своя дебют в US-американска кабелна телевизия. Над шест епизода, близо по един час всеки,”Загадки с извънземни”, предлага преглед на най-впечатляващите необясними събития от последните 50 години. Всяка история е подкрепена от първо лице, както и с доклади на органите, които са разследвали всеки един случай, изображения и видеоклипове, заснети на сцената на действие.
Такъв е случаят на Матю Рийд , един земеделски производител в Индианаполис, след като колата му е преследвана от странна оранжева светлина тя внезапно спира, а самия той, вече не е в състояние да си спомни какво се е случило през следващия час и половина. Или ужасяващо преживяване на Корина, млада майка на две деца, семейство което през юли 1991 вижда огромно НЛО, което лети над къщата им, само на няколко метра от покрива. Това, че не се е случило на вас, не означава, че не се е случило на друг. Това, че слепеца не вижда светлина, не означава, че тя не съществува.
Тези истории са наистина създадени фактологично и разбира се интригуващо за зрителя. Съчетанието с научни гледни точки, прави поредицата още по привлекателна. Пожелаваме Ви приятно гледане.
резюмето подготви: Пешо Симеонов

Alien-Mysteries-Bucks-County Peshakoff studio

CyeTpEW

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.