Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ: Семейство Рийд

ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ: Семейство Рийд

СЕМЕЙСТВО РИЙД
(Alien Mysteries: The Reed Family)
Ловецът на глави Матю Рийд шофира сам по тъмен път в покрайнините на Индианаполис. Последното нещо, което си спомня, преди да спре, е странната оранжева светлина.
(03 Mарт 2013г.)

Резюме към поредицата:

ЗАГАДКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ (2013г.)
Alien Mysteries /2013
“Загадки с извънземни” е канадска UFO документална поредица с истории за наблюдения на НЛО, отвличания и срещи с извънземни или разкази от първо лице, със свидетели на тези преживявания. Във всеки епизод, същите хора, които са преживяли необясними срещи със същества от друга планета, ще разкажат своите плашещи истории. Чрез драматични възстановки и дигитален графичен дизайн, зрителите ще съпътстват жертвите на тези мистериозни събития. В допълнение, една група от научни експерти се опитват да хвърлят светлина върху тези загадъчни истории, за да си отговорят на въпроса, който си задават всички скептици: Как е възможно това …?
През април 2013 г., Alien Mysteries направи своя дебют в US-американска кабелна телевизия. Над шест епизода, близо по един час всеки,”Загадки с извънземни”, предлага преглед на най-впечатляващите необясними събития от последните 50 години. Всяка история е подкрепена от първо лице, както и с доклади на органите, които са разследвали всеки един случай, изображения и видеоклипове, заснети на сцената на действие.
Такъв е случаят на Матю Рийд , един земеделски производител в Индианаполис, след като колата му е преследвана от странна оранжева светлина тя внезапно спира, а самия той, вече не е в състояние да си спомни какво се е случило през следващия час и половина. Или ужасяващо преживяване на Корина, млада майка на две деца, семейство което през юли 1991 вижда огромно НЛО, което лети над къщата им, само на няколко метра от покрива. Това, че не се е случило на вас, не означава, че не се е случило на друг. Това, че слепеца не вижда светлина, не означава, че тя не съществува.
Тези истории са наистина създадени фактологично и разбира се интригуващо за зрителя. Съчетанието с научни гледни точки, прави поредицата още по привлекателна. Пожелавам Ви приятно гледане.
резюмето подготви: Петър П. Симеонов


Aliens-Mysteries-banner-3_hhbg2kb8

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.