Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Древните извънземни (еп.12, сезон 11)

Древните извънземни (еп.12, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

РУСКИТЕ СЕКРЕТНИ ДОСИЕТА

В този епизод ще видите.

Русия е огромна страна, обхващаща над 6 милиона квадратни километра с някои от най-тежките терени на Земята, голяма част от които са необитаеми и до голяма степен неизследвани. Тя е и домът на “космизма” – вярата, че човешката цивилизация е възникнала в космоса и е предназначена да се върне в космоса. Но мнозина вярват, че възходът на комунизма е довел до стена от тайна, обгръщаща древните и съвременни извънземни контакти в Русия. Древните теоретици на астронавтите предполагат, че чуждоземните посещения предхождат създаването на руската нация и посочват древното селище в Аркаим като доказателство – вековен мегалитен обект, който, както и Стоунхендж, е ориентиран по астрономически редове.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.