Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.4, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.4, сезон 10)

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
KRASIMIR PETKOVОт името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

ТЪМНИ СИЛИ

В този епизод ще видите.

Тъмната страна се нуждае от физически тела за да действа. Изкушени от злото, много хора толкова силно желаят нещо, че са готови да се откажат от безсмъртната си душа, за да преминат към тъмните сили във вселената. Само тези, които им служат, съзнателно или подсъзнателно, се усмихват и не вярват в това. Те знаят, че са преминали границите и  се самозаблуждават до последният ден от временното им съществуване във физическия свят. Те не знаят на каква цена вършат всичко това. Кои са тъмните сили ли? Това е всичко онова, което знаете, че е нередно, но въпреки съвестта ви, сте го правили, правите го и ще продължавате да го правите, мислейки си, че ще останете безнаказани.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!
ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ – КЛИП НА МЕСЕЦА


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “ХИБРИД” / Извънземни в древността Еп10/С14

Дали извънземните променят човешката ДНК и създават човешки хибриди? Проследявайки следите от доказателства от древните култури …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.