Начало / Извънземни от древността (11 сезон) / Древните извънземни (еп.4, сезон 11)

Древните извънземни (еп.4, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Извънземни от древността” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

НОВИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА

В този епизод ще видите.(само за абонати)

Накъдето и да погледнете, ще видите монументи, които археолозите не могат да обяснят. Изглежда, че всички култури са се опитвали да се свържат с някакви небесни същества. С технологията, която се разработва в момента, археологията ще трябва да приеме факта, че в далечното минало сме посещавани от извънземни.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

1. ПИРАМИДИТЕ НА АНТАРКТИДА – Тези гигантски пирамиди в Антарктида би трябвало да са най-старите на планетата ни. Възможно е под леда да са ключовете, с които да преоткрием древното ни минало. Антарктида може да е запазила изгубени останки от извънземни цивилизации, които са съществували там преди много хиляди години.

2. ДЕСТИНАЦИЯ: МАРС – Дали вярваме, че на Марс има или е имало живот? Това с днешна дата няма значение, защото на Марс съществуват скулптури, изработени, като че ли от човешка ръка. И тук трябва да се запитаме: каква цивилизация ги е построила и какво се е случило с нея? Защото ядрени следи на Марс, не могат да се обяснят с природно явление. А отиването до червената планета е залегнало в нашето съзнание, като нещо, което трябва да направим или ще загинем!

3. СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ХОРА – Днес ние изобретяваме различни технологий, чрез които можем да станем свръхчовеци със супер разум. Големият въпрос е безсмъртието. Задължително ли трябва да умираме? Трябва да се запитаме, възможно ли е извънземните да ни водят към ново бъдеще, към нов вид човек, какъвто ни е писано да бъдем?

4. НОВИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА – Накъдето и да погледнете, ще видите монументи, които археолозите не могат да обяснят. Изглежда, че всички култури са се опитвали да се свържат с някакви небесни същества. С технологията, която се разработва в момента, археологията ще трябва да приеме факта, че в далечното минало сме посещавани от извънземни.

5. ВИЗИОНЕРИТЕ – Има една метафизична връзка в най-значимите технологични постижения. Рамануджан описва как насън е видял числа и нямал представа какво е това. Срещата на Джон фон Нойман и Алън Тюринг промени историята. Може би Стив Джобс е получавал информация от друга физическа реалност. Възможно ли е извънземните да насочват определени хора, като им дават по-висши знания? Изглежда, че тези същества водят човечеството към нова ера на свръхнапреднали технологии, които ще ни свържат с космоса.
6. РАЗКОДИРАНЕ НА КОСМИЧЕСКОТО ЯЙЦЕ – Символът на яйцето е световен символ. Той е по-разпространен от кръста. Това е нещо съдържащо голяма сила, която можело да бъде освободена. Изглежда, че сочи към източника на нашия произход. Ще трябва да се замислим, ако стигнем до същото заключение, което вече е достигнато преди хиляди години. Откъде са получили тази информация?

7. ПАЗИТЕЛИТЕ НА МЪДРОСТТА – Аборигенската култура в Австралия е една от най-старите в света. Те са с 20 или 30 000 години по-стари от пирамидите в Египет. Ако погледнете фигурите от пещерните рисунки в Уанджина, ще видите, че те изглеждат точно като сивите извънземни. Тези най-древни култури са ги възпяли в песните, танците и рисунките си, затова, когато гостите са ги напуснали, те не са забравили за тях.

8. ТАЙНСТВЕНИТЕ ДЕВЕТИМА – Всичко в древноегипетския свят се въртяло около тези девет богове. Идеята за съвет от девет богове се повтаря постоянно в историята. Много е възможно да има група, която наблюдава планетата Земя. Какъв е техният план? Добронамерени ли са, или имат за цел да ни контролират? Отговорите на тези въпроси в този епизод.

 9. СКРИТАТА ИМПЕРИЯ – Хиляди хора в китайския град Фошан са видели в небето плаващ град. Хиляди китайци запълнили социалните медии със снимки на НЛО, летящи над Китай. Ние виждаме все повече и повече аномални явления в небето, които китайското правителство се опитва да отрече. Човек започва да се пита дали историята се повтаря, защото в Китай има легенди за летящи дракони. Извънземните може да са живели сред китайците хиляди години. И най-после завесата върху истинската история на Китай се вдига.
10. ПРОТОТИПИТЕ – Ако теорията за еволюцията е вярна, трябва да видим постоянна, бавна прогресия, но не виждаме това. Това, което виждаме, всъщност, ни е познато от “Властелинът на пръстените”. На тази планета има група коренни народи, чието родословие не може да се проследи. Планетата е била експериментална лаборатория. В момента не се знае точно защо другите видове са измрели. Възможно ли е това да е експеримент на извънземни, след който е оцелял само Хомо сапиенс?
11. КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ ЛУНА – Някои легенди приписват на Луната огромна сила. Тя наистина оказва някакво влияние върху нас. От времето на първата мисия на “Аполо” до Луната, изследователите внимателно са разглеждали снимките на Луната, търсейки структури, и открили някои необичайни неща. Само на 300 км от мястото на кацане на Аполо 11, има район с явни архитектурни структури, които много напомнят на обелиски. Някой е построил нещо на Луната преди много, много време и е възможно да се предположи, че това не са били земляни. А някои теоретици смятат още, че целият обект може да е с изкуствен произход. Въпросът тогава е: кой е построил Луната?
12. РУСКИТЕ СЕКРЕТНИ ДОСИЕТА – Русия е огромна страна, обхващаща над 6 милиона квадратни километра с някои от най-тежките терени на Земята, голяма част от които са необитаеми и до голяма степен неизследвани. Тя е и домът на “космизма” – вярата, че човешката цивилизация е възникнала в космоса и е предназначена да се върне в космоса. Но мнозина вярват, че възходът на комунизма е довел до стена от тайна, обгръщаща древните и съвременни извънземни контакти в Русия. Древните теоретици на астронавтите предполагат, че чуждоземните посещения предхождат създаването на руската нация и посочват древното селище в Аркаим като доказателство – вековен мегалитен обект, който, както и Стоунхендж, е ориентиран по астрономически редове.
13. ОТВЪД РОЗУЕЛ – Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в човешката история. Хората не знаят, че това не е била първата катастрофа. Правителствата от десетилетия събират и изучават извънземната технология. Ами ако тази технология ни е дадена съзнателно? Благодарение на придобитата извънземна технология, ние сме достигнали ниво, което ни открива пътя към звездите.
14. ВЪРНАТИТЕ – Това беше като в кошмар, но после осъзнах, че това не е сън. Случва се някакво проникване в обществото. Мисля, че тези отвличания са част от по-голям план. Има причина тези хора да бъдат върнати. Има хора, които си лягат да спят и нямат представа, че ще направят нещо, за което са програмирани. Това е доста страшно.
15. ШИВА РАЗРУШИТЕЛЯТ – За вярващите индуисти Шива е истинско същество, което е живяло сред нас. Шива е слязъл от градовете в небoсвода. Той е лидер на група извънземни. Шива е сила, творяща невероятно добро, но и сила за невероятно разрушение. Той е имал тризъбец, който можел да унищожи всичко по пътя си. Според индуистката традиция, трябва да има разрушение, за да има сътворение. И може би Шива ще определи бъдещето на човешката раса.

Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон! От личен опит знам, колко е трудоемко едно подобно начинание. Точно поради тази причина, аз правя поклон пред труда му. Бъди здрав и щастлив!

ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Древните извънземни (еп.12, сезон 11)

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page