Начало / Артефакти / Древните извънземни (еп.6, сезон 11)

Древните извънземни (еп.6, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

РАЗКОДИРАНЕ НА КОСМИЧЕСКОТО ЯЙЦЕ

В този епизод ще видите.

Символът на яйцето е световен символ. Той е по-разпространен от кръста. Това е нещо съдържащо голяма сила, която можело да бъде освободена. Изглежда, че сочи към източника на нашия произход. Ще трябва да се замислим, ако стигнем до същото заключение, което вече е достигнато преди хиляди години. Откъде са получили тази информация?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.