Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.7, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.7, сезон 10)

Ancient Aliens peshakoff poster„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

СЪЗДАНИЯ ОТ БЕЗДНАТА

В този епизод ще видите.

Странни острозъби хищници. Техните гени не съвпадат с гените на никое земно същество. Многокраки чудовища. Кракенът плаши хората в продължение на векове и хищни влечуги, които тормозят хората. Децата са предупреждавани да стоят далеч от водоемите, защото каппа ще ги завлече и удави. В историята има разкази за причудливи и страшни същества, обитаващи водните басейни. Възможно ли е те да не идват от нашите езера и океани, а от някакво много по-далечно място? Възможно ли е някои от съществата, които сме открили на дъното на океана, да произхождат от далечния космос?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТАЙНИТЕ НА СТОУНХЕНДЖ / Извънземни в древността Еп17/С14

Шокиращо ДНК проучване, публикувано през 2018 г., разкрива, че първоначалните строители на Стоунхендж мистериозно са …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.