Начало / ВИДЕОТЕКА / Древните извънземни (еп.7, сезон 11)

Древните извънземни (еп.7, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ПАЗИТЕЛИТЕ НА МЪДРОСТТА

В този епизод ще видите.

Аборигенската култура в Австралия е една от най-старите в света. Те са с 20 или 30 000 години по-стари от пирамидите в Египет. Ако погледнете фигурите от пещерните рисунки в Уанджина, ще видите, че те изглеждат точно като сивите извънземни. Тези най-древни култури са ги възпяли в песните, танците и рисунките си, затова, когато гостите са ги напуснали, те не са забравили за тях.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” /4E / 2С (БГ превод)

Hopkinsville Епизод 4 / Сезон 2 Предполагаеми извънземни нахлуват в селски дом в Кентъки, което …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.