Начало / World / Videos / Извънземни от древността (еп.8, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.8, сезон 10)

Ancient Aliens peshakoff poster„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода на този сезон!

КРЪГОВЕ ОТ НЕБЕТО

В този епизод ще видите.

Причудливи форми. Сложни фигури и загадъчна методика, която не се поддава на обяснение. Дали фигурите появяващи се в полетата по цял свят, не са добре изпипана измама? Или наистина може да са свързани с друг свят? Дали така наречените “житни кръгове” не са послания от извънземна цивилизация? Отговорите на тези въпроси, може би ще откриете в този епизод. Приятни минути!

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!

Във връзка с този епизод, тук ще поставя един от моите видео клипове, който е точно по темата и е твърде показателен за създателите на истинските “житните кръгове”.


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page