Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Извънземни от древността (еп.9, сезон 10)

Извънземни от древността (еп.9, сезон 10)

Ancient Aliens  peshakoff poster„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица.

ИЗВЪНЗЕМНИ ВОЙНИ

В този епизод ще видите.

Битки водени в небето. Писанието казва, че космическият кораб на господаря Салва катастрофирал на Земята. Оръжия с невъобразима мощ. Според шумерските митове, една планета е била напълно унищожена. И доказателства за напреднали технологии от преди хиляди години. Самите структури са копия на машините, на които нашите предци са били свидетели. Свидетелства за войни между боговете могат да бъдат намерени в древните легенди по целия свят. Може ли тези истории наистина да описват битки между извънземни същества? И ако е така, дали се водят и до днес?

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!
ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ – КЛИП НА МЕСЕЦА


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ЗОДИАКАЛНИЯТ КОД / Извънземни в древността Еп13/С14

През целия древен свят са били изградени структури, които отразяват огледално съзвездията на нощното небе …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.