Начало / ВИДЕОТЕКА / Древните извънземни (еп.9, сезон 11)

Древните извънземни (еп.9, сезон 11)

ancient aliens poster 3 peshakoff studio„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?
От името на PESHAKOFFSTUDIO Ви пожелаваме приятни минути с тази вълнуваща и невероятна документална поредица. Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

СКРИТАТА ИМПЕРИЯ

В този епизод ще видите.

Хиляди хора в китайския град Фошан са видели в небето плаващ град. Хиляди китайци запълнили социалните медии със снимки на НЛО, летящи над Китай. Ние виждаме все повече и повече аномални явления в небето, които китайското правителство се опитва да отрече. Човек започва да се пита дали историята се повтаря, защото в Китай има легенди за летящи дракони. Извънземните може да са живели сред китайците хиляди години. И най-после завесата върху истинската история на Китай се вдига.

За български превод, използвайте белият бутон, който се намира долу в дясно на плеъра!ЛЪЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” /3E / 2С (БГ превод)

ЗОНА 51 Епизод 3 / Сезон 2 Хайнек и Куин разследват съобщение за войник, за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.