Real Time Web Analytics
Начало / ИЗВЪНЗЕМНИ ОТ ДРЕВНОСТТА /12 сезон/

ИЗВЪНЗЕМНИ ОТ ДРЕВНОСТТА /12 сезон/

ИЗВЪНЗЕМНИ ОТ ДРЕВНОСТТА /12 сезон/

 

1 епизод
1 епизод

1. ТЪРСАЧИ НА ИЗВЪНЗЕМНИ – От 1947 г. серия от необясними събития и наблюдения подтиква американските държавни служители да станат чужди ловци; теоретици предлагат доказателства, че подобни усилия са били направени преди хиляди години.

 

2 епизод
2 епизод

2. СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГОВЕТЕ – Теоретиците се замислят за метални артефакти, които биха могли да осигурят физически доказателства за извънземни, които са посещавали Земята в далечното минало. В Джаксънвил- Флорида, странна метална сфера пада от небето, а един древен алуминиев “клин” е трън в очите на историците.

 

3 епизод
3 епизод

3. ТАЙНАТА НА ИМЕНИЕТО “РЪДЛОУ” – В югозападния ъгъл на провинция Уилтшър, Англия, се крие тайнствената структура, известна като имението “Ръдолоу”. На пръв поглед изглежда, че това е нищо повече от странно английско имение, но изследователите твърдят от години, че това е епицентърът на британските изследвания в областта на НЛО от Втората световна война насам. Британското министерство на отбраната (МО) твърди, че огромните 2.2 милиона квадратни метра огромни пещери, разделени в много по-малки камери, са погребани под имението “Ръдлоу”. Джорджо А. Цукалос и Ник Поуп изследват възможността важни файлове, свързани с историята на НЛО феномена, да бъдат държани под ключ точно там. Възможно ли е да се прави обратен инженеринг на катастрофирали извънземни космически кораби и да се анализират там? Може ли доказателствата за извънземен контакт от инцидента в планината Бъруйн през 1974 г. и срещата в гората Рендълшъм през 1980 г. да бъдат скрити в това високо защитно съоръжение? 

 

4 епизод
4 епизод

4. ИЗВЪНЗЕМНИТЕ АРХИТЕКТИ – Много от архитектурните чудеса на древния свят носят удивителни прилики една с друга, въпреки че са били построени от цивилизации, разделени на хиляди километри и за които се смята, че нямат контакт помежду си. Разделени с повече от 7500 мили, пирамидата в Гиза, Египет и Алеята на мъртвите в Теотиуакан, Мексико, съдържат пирамиди, които са подравнени със съзвездието на пояса на Орион. Един древен пирамиден храм в Камбоджа, известен като Басей Чамкронг, е почти идентичен с Храма на Ягуара в Гватемала. Много от тези структури, са построени с каменни плочи, тежащи над сто тона. Но как примитивните хора постигат такива изключителни подвизи? И защо виждаме подобни прилики? Могат ли тези места да са проектирани от чужди архитекти?

5 епизод
5 епизод

5. ПРОКЛЯТИЕТО НА ФАРАОНА  – Според легендата, проклятието е било поставено в гробницата на фараон Тутанкамон; изследователите смятат, че проклятието се е появило в резултат на извънземна технология с цел да се защити истината за едно друго световно събитие.

 

6 епизод
6 епизод

6. НАУЧНИ ВОЙНИ  – Археолозите и антрополозите правят открития, които не получават никаква популярност, защото не се вписват в приетата научна парадигма, като древен чук, открит в Тексас, или удължени черепи, открити на почти всеки континент.

 

6 епизод
7 епизод

7. ГРАДЪТ НА БОГОВЕТЕ – Древният обект Теотиуакан в централната част на Мексико – който ацтеките наричат ​​”Град на боговете” – е една от най-големите мистерии в света. До ден днешен никой не знае кой е построил метрополиса или какво се е случило с неговите обитатели, но на базата на доказателства, които наскоро са били открити, теоретиците на древните астронавти предполагат, че някога е била дом на високо развита, може би извънземна цивилизация. Многото структури, които все още стоят в Теотиуакан, изглежда са кодирани с усъвършенствани математически и космически принципи, а разположението точно отразява позициите на планетите в нашата Слънчева система. Съвременните разкопки на мястото откриха наличието на течен живак, стени, облицовани със слюда, и странни златни сфери, съдържащи неизвестни вещества – всички от които не са присъщи за древния свят. Може ли тези артефакти да бъдат останки от извънземно общество?

 

6 епизод
8 епизод

8. ИЗВЪНЗЕМНА ЧЕСТОТА – Използването на мантри и мантруване, за да се свързваме с по-висока равнина на съзнанието, съществува в културите по целия свят.

 

9 епизод
9 епизод

9. МАДЖЕСТИК-12 – Най-секретна група в правителството на САЩ “Маджестик-12”, която разглежда докладите за НЛО и разглежда всякакви (предполагаеми) катастрофи на извънземни космически апарати.

 

10 епизод
10 епизод

10. АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ – Акашовият запис или Книгата на Живота е пазител на всяко знание. Макар и част от митологията, новите научни открития предполагат, че тя действително може да съществува. Може ли това да доведе до нашата телепатична връзка с други същества във Вселената? В този епизод е включена българската пророчица Баба Ванга.

 

11 епизод
11 епизод

11. ГЛАСОВЕ НА БОГОВЕТЕ – Текст, написан на санскрит, език на древна Индия, описва съвременните технологии с изненадваща точност. Това се дължи на индуските богове, които са на земята, докато пишат тези текстове. Дали тези богове всъщност не са древни свръхинтелигентни биологични същества дошли от звездите?