Начало / НАУКА / Археология / ИЗГУБЕНИ ЛЕГЕНДИ С МЕГАН ФОКС / 1 еп. / 2018

ИЗГУБЕНИ ЛЕГЕНДИ С МЕГАН ФОКС / 1 еп. / 2018

ВИКИНГСКИ ЖЕНИ ВОЙНИ

първи епизод / освободен от абонамент

Меган Фокс

Меган Фокс се отправя на епично и лично пътешествие по света, където археолози и експерти преоткриват историята, задавайки болезнени въпроси и променяйки традиционното мнение, съществуващо от векове. „Изгубени легенди“ разгадава май-големите загадки на нашето време.

Меган Фокс пътува до Скандинавия и Англия, за да разследва смела нова хипотеза, че велики женски воини са играли важна роля в изграждането на ордите от викинги да станат най-свирепата и страховита армия на времето си. От най-ранните записани нашествия през 790 г. през Норманското завладяване на Англия през 1066 г. викингите нахлуват и ограбват от Скандинавия до Англия и Русия, до изток като Нюфаундленд и до бреговете на Северна Африка. Векове наред се смяташе, че мъжете при викингите са били единствените смели воини, а жените са били на заден план. Но нови археологически находки поставят под съмнение тези отдавна задържани убеждения и Меган Фокс се опитва да намери истината за елитните воини на викингите.

 

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!

 

 

/ за абонати

       

ОЩЕ СЪДЪРЖАНИЕ С АБОНАМЕНТ

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА”

                

ПРОЕКТ "СИНЯ КНИГА"
ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА”
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА?
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА?

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЛО ОПАСНО БЛИЗО ДО FALCON 9

На 18 март 2020 г. в 8:16 ч. бе осъществен шестия старт на спътници Starlink. …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.