Начало / НЛО / Изключителни кадри заснети над Кьолн на бързо преминаващ Н.Л.Обект

Изключителни кадри заснети над Кьолн на бързо преминаващ Н.Л.Обект

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

Попадна ми наистина интересно видео, заснето през лятото, на 20 август 2016 година над Кьолн в Германия. На кадрите се вижда НЛО, преминаващ с невероятна скорост през небето. Както винаги съм казвал, дневните кадри са много по ценни от нощните. Причината е ясна. През ноща светлините могат да бъдат от всякакъв летящ обект. Докато на видео кадрите през деня се вижда ясно източника или обекта, от който се излъчва светлината, може да се прецени разстоянието спрямо обектива и положението на обекта в пространството.
Всъщност свидетеля или автора на записа е Валдемар Кзарнетцки. Той ревизирал често с видеокамерата си, следите оставени от реактивните самолети. Поддръжник е на ,така наречената, химтрейл конспирация. Този път обаче, той се спрял на странен обект, който кръжал бавно в една от самолетните следи. Тогава внезапно преминал друг обект, който се движел с невероятна скорост. Получил облекчение, когато прегледал видеозаписа и видяното от него било документирано. Тук ще оставя репортаж на Хайме Маусан, мексикански журналист, който води известното в южна Америка телевизионно предаване “Терсер Миленио” или на български “Третото Хилядолетие” по темата за НЛО, в който се анализира и обсъжда с повече подробности този видео документ. Вижте го и вие.

Между другото, ми бяха изпратени от читатели и приятели в социалните мрежи, доста видео клипове на заснети летящи чинии и НЛО. 90% от тях бяха фалшификати. Някой много глупаво скалъпени, други направени с доста усърдие и професионализъм. Както винаги предупреждавам, внимавайте какво гледате и в какво вярвате. Усмивки от мен и добри дни!

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.