Real Time Web Analytics
Начало / НАУКА / Астрономия / КАРЛ СЕЙГЪН – ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ 1990г

КАРЛ СЕЙГЪН – ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ 1990г

 

 

 

peshakoff
Петър Симеонов

Карл Сейгън относно климатичните проблеми като възникващ проблем (1990 г.) Това е в подкрепа на едно мое изказване в един стар пост във фейсбук. Млади хора ми писаха, че това не било вярно, което бях написал. Но те не знаят, че когато са се раждали, още през 90-те години, аз бях застанал зад думите на Карл Сейгън. Днес всичко се повтаря от мас медиите и фалшиви природозащитни организации, като развалена винилова плоча.
Ще цитирам написаното и стоя зад думите си, че днес вече е късно да се борим, защото всичко е обречено: “Хората са станали толкова самонадеяни, че приемат всичко с леко махване на ръка. Нали не съм аз. Или, то се е случило там някъде, какво ме интересува. Изобилие от храна и излишни предмети, алкохол, наркотични вещества, мързел и разврат. Тази безбожна лакомия на човечеството днес, ще бъде повърната по най-яростния начин. Днес всички говорят за Глобално затопляне и промяна на климата. Всичко в медиите е лъжа. Защото цивилизацията ни беше на критичната точка за спиране на това безразсъдно замърсяване още преди 10 год. Тогава медиите мълчаха. Но безвъзвратната точка е премината и днес нищо вече няма да спре природата да си върне откраднатото. Така, че не слушайте какво казват днес природозащитни организации и правителства. Лицемерие. Цивилизацията ни трябваше да спре тотално да работи по начина, който работи и до днес, още преди 10 год. Това означава, че днес живеем вече на кредит. Което също така означава, че още преди 10 год. трябваше да спре използването на петрол, пластмаси и всякакви други замърсители за които се сещате. Което ще рече, без автомобили, без самолети, без глобална търговия, без военни разходи, излишни маловажни екскурзии и каквото се сетите, че имате като даденост. Човечеството още преди 10 год. трябваше да каже -СТОП! А това няма как да се случи, при лакомията на човека днес. И последствията от това ще бъдат фатални. На прага идват природни катаклизми, невиждани или забравени днес. И все пак природата е както винаги толерантна, защото това са само предупреждения. Изчакване и напомняне, че човека в материята е малък.”
 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.