Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / Клетки: Скритите ферми на Европа (2018)

Клетки: Скритите ферми на Европа (2018)

„Клетки: Скритите ферми на Европа“ проследява историята на полската организация „Отворени клетки“ и борбата й да разкрие тайните на фермите за ценни кожи на лисици и норки. Прескачайки огради, те откриват и документират това, което фермите за кожи крият. В резултат, от „Отворени клетки“ разбират точно колко далеч би стигнала тази индустрия, за да попречи на истината да излезе наяве. Наред с документалните кадри, във филма ще видите интервюта с научни експерти, обществени личности и политически фигури.
реж. К. М. Джаксън
С участието на Павел Равицки.

Павел Равицки от полската организация Otwarte Klatki (Отворени клетки), представя на европейски форуми ситуацията с фермите в Полша (вторият най-голям производител на кожи в Европа след Дания). Там фермите са над 800 и наред с всички съпътстващи проблеми, непримиримостта и недоволството на местните общности са на път не само да причинят затварянето на отделни ферми, но и упражняват успешно влияние върху политиците за приемане на забрана за този бизнес. Така скоро се очаква приемането на закон, забраняващ отглеждането на животни за кожи в Полша от 2022 г.

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.