Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / КЛИФЪРД СТОУН КЪМ БЪЛГАРИЯ

КЛИФЪРД СТОУН КЪМ БЪЛГАРИЯ

Едно интервю от 2013 год. с Клифърд Стоун на Иван Иванов, български изследовател на феномена НЛО, живеещ в САЩ. Този видеоклип е от видео поредицата, съпровождаща НЛО конференцията, която ще се проведе през средата на октомври, 2016 година в град Ямбол, организирана лично от Иван Иванов. С подкрепата на НАОП-ЯМБОЛ и българското независимо студио за документални филми “Peshakoff” 2016.

Бившият сержант от армията Клифърд Стоун твърди в интервю, че правителството на САЩ се опитва да скрие това, което той лично е видял в Пенсилвания през 1969 г., при изпълнение на служебните си задължение в армията… 

Клифърд Стоун казва: “Аз участвах в ситуации, когато ние действително възстановявахме паднали летящи чинии. При някои от тези катастрофи имаше тела, от които някои бяха живи. Докато правехме това казвахме на американската общественост, че няма нищо. Казвахме и на света, че няма нищо”.

Той продължава: “Става дума за индивиди, които много приличат на теб и на мен, които дори може да ходят сред нас, за да забележим разликата.”
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЛО ВЪВ ВИДЕО /част 2/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.