Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / КОГО ДА НАПАДНЕМ СЕГА (2016)

КОГО ДА НАПАДНЕМ СЕГА (2016)

„Кого да нападнем сега“ (Where to invade next) е най-новият филм на американския режисьор Майкъл Мур, който е добре познат на българската публика с филмите си „Капитализъм, любовна история“, „Недъзи“ и „Фаренхайт 9/11″. Майкъл обикаля редица европейски държави, правейки съпоставка между европейските и американската социални системи. Както винаги, цялата информация е поднесена с много приятно чувство за хумор, което със сигурност ще ви хареса.

Where to invade next 3

 

За да покаже това, от което САЩ могат да се поучат от останалата част на света, режисьорa Майкъл Мур, под формата на шега, посещава различни народи в Европа и Африка като един човек “окупатор”, за да открадне добрите идеи и практики, които очевидно Северна Америка не желае. Дали това е Италия с щедрите си безвъзмездни плащания към своите граждани за времето им във ваканция, Франция със своя здравословен обяд в училище, Германия и нейната индустриална политика, Норвегия с нейната правораздавателна система, Тунис и неговата политика за силен прогрес на жените и Исландия и със силното си женско присъствие в правителството и бизнеса, Майкъл Мур открива много добри практики за социален просперитет, на които американците трябва да подражават, вместо да се нареждат на първо място в света за финансиране на военната си агресивна политика. Филма тук е с вградени субтитри, както всички от сайта на peshakoffstudio, за да имате възможност да гледате и от вашето любимо мобилно устройство. Пожелавам Ви приятно гледане.

 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “ХИБРИД” / Извънземни в древността Еп10/С14

Дали извънземните променят човешката ДНК и създават човешки хибриди? Проследявайки следите от доказателства от древните култури …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.