Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / КОЙ ПРАВИ КРЪГОВЕТЕ В ЖИТАТА?

КОЙ ПРАВИ КРЪГОВЕТЕ В ЖИТАТА?

Пешо Симеонов
Пешо Симеонов

В следващият видеоклип Ви представям един много интересен видеозапис на група НЛО ентусиасти от Англия, заснет през 2013 година. Те са чакали и “дебнели” цели 4 месеца, за да заснемат, кой всъщност наистина прави житните кръгове. Тук ще изключа коментар за глупавите твърдения на двама пенсионери, че именно те са правили едва ли не всички подобни пиктограми от Англия, до Австралия, а и по целия свят ако щете, което е доста смешно разбира се. Няма да коментирам и други глупаци, които се опитват да правят подобни фалшификати.

В този видеозапис, ясно се вижда кой създава тези сложни пиктограми. Подобни факти не са удобни на хора, които крият подобна информация от обществото. Ето защо и самите свидетели и автори на този видео документ са поискали да останат анонимни. НЛО изследователите помнят много добре как се нахвърлиха всякакви научни институции и мними специалисти върху авторите на един подобен видеозапис. Стигна се до там да заплашват и семействата им.

Що се касае за структурата на пиктограмата на този запис, ще кажа, че съм изумен от начина по който са оформени житните растения. Те не са пречупени и мъртви. Тъкмо обратното, не са нарушени жизнените процеси. Това се вижда ясно. Още нещо интересно е, че слоевете на растенията са загърнати в зони, една под друга на 90 градуса. А в центъра на геометричните кръгове са образувани много фини загръщания на житни класове, образувайки фигурки, които могат да бъдат дело само на интелигентен разум. Трябва да е ясно едно. Няма такъв супер герой, който за 4 часа, през ноща в пълна тъмнина да създаде подобна пиктограма. Дори ако са повече хора, това отново ще звучи смешно. Тази рисунка специално е много, много сложна, за да бъде изградена от земята. Цялото и величие се вижда само от птичи поглед, което е още едно доказателство, че това може да бъде създадено само от интелигентен разум, много по-развит от човешките физиологични и психични способности. Направих пояснения към клипа на български. Пожелавам Ви приятно гледане.

С уважение: П.Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Вождът на Сиуксите за НЛО и ЕТ

Сиукси или Сиу (на английски: Sioux, произнася се /ˈsuː/, „суу“), наричани също Лакота, Дакота или Накота, е голям индиански народ в Северна Америка, чиито език е класифициран към …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.