Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / КОНСПИРАЦИЯ – Измамни правителства

КОНСПИРАЦИЯ – Измамни правителства

КОНСПИРАЦИЯ

Измамни правителства / Сезон 1 Епизод 12 

Иран наистина ли беше зад бомбардировката на Локърби? Дали ЦРУ е изобретило и насърчило самоубийствените атентати в Близкия изток? Защо няма снимки на тялото на Бин Ладен и наистина ли е мъртъв? Беше ли 9/11 всъщност вътрешна работа? Изгорили ли са парламента си нацистите, за да вземат властта в Германия?

Историята ни представя възприета представа за минали събития, но често има несъгласни умове, които мислят логично и с помоща на факти и доказателства представят другата страна на познати констатации. Тази нова серия изследва твърденията на тези хора. Дали техните идеи са диви теории за конспирация или са истинската история на минали събития?

Можем ли да вярваме на управниците си? Понеже правителствата упражняват властта си често извън обществения взор.

Сайта се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодаря предварително!

П.Симеонов
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПЛАНИНАТА НА ПРИШЪЛЦИТЕ / Извънземни в древността Еп15/С14

Мистериозна планина в Северна Италия е свидетел на странни събития в небето и необясними явления …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.