Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / ЛУИС ЕЛИЗОНДО ЗАЯВИ, ЧЕ 2019 МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОДИНАТА НА НЛО РАЗКРИТИЯ.

ЛУИС ЕЛИЗОНДО ЗАЯВИ, ЧЕ 2019 МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОДИНАТА НА НЛО РАЗКРИТИЯ.

В неотдавнашно интервю на журналиста Джордж Кнап с Луис Елизондо, човекът, разкрил тайната изследователска програма на НЛО на Пентагона, каза, че е много вероятно предстоящата година да бъде благоприятна среда за започване на официална декласификация. Луис Елизондо е бил ръководител на тайното проучване на НЛО за правителството и в момента работи с Том Делон “Академията на звездите”. За тези разкрития вече писах (Виж тук) и (Тук). Години наред гражданите искат от американското правителство информация за наблюдения на НЛО. Когато беше приет Законът за свобода на информацията през 60-те години, се надяваха да могат да получат документи, свързани с разследвания на високо ниво, за това, което би могло да лети необезпокоявано във въздушното пространство по света. Въпреки това, докато исканията бяха удовлетворени, очакванията останаха незадоволителни, тъй като много информация бе заличена. Това е много добре обяснено в пилотния епизод на 13 сезон от документалната поредица “Древните извънземни” (Виж тук). В интервюто с ветерана Кнап, Елизондо коментира високата степен на правителствена намеса на хора, свързани с тези явления. “Академията на звездите” се бори да се срещне със световните военни лидери, както и да включи хора от научната общност за анализиране на евентуални доказателства за НЛО инциденти. Докато напредва и компасът е в правилната посока, монументалните резултати няма да се случат в краткосрочен план. Истинските данни предстоят.

Журналиста Джордж Кнап с Луис Елизондо.
Журналиста Джордж Кнап с Луис Елизондо.

 

Това всъщност е нещо много добро. Информацията започва да тече в посоката, в която се предполага, че трябва да тече – отбеляза Елизондо и каза: „Сега, накрая, могат да се вземат решения. От моя гледна точка това е голямо постижение. Но в същото време трябва да уважаваме и личната неприкосновеност на хората, които ще разкриват подобна информация, трябва да уважаваме техните професионални позиции и да им позволим да съберат възможно най-много данни, преди да направят нещо с тях.” Елизондо остава оптимист, че обществеността ще знае истината за НЛО, но това ще бъде постепенно разпространение на детайлите, вместо голямо събитие за разкриване, както очакват хиляди НЛО ентусиасти. Тук трябва да добавя, че това “дългоочаквано” разкриване се отнася за САЩ, в световен мащаб се очаква ентусиазъм в тази насока и от Китай, както и на повече от 30 държави, включително и ООН.

Публикацията подготви: П.Симеонов

Източник: tercermilenio.tv

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЛО ВЪВ ВИДЕО /част 2/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.