Начало / ВИДЕОТЕКА / МАНДАЛОРИАНЕЦЪТ ЕП 1 / С 1

МАНДАЛОРИАНЕЦЪТ ЕП 1 / С 1

„Мандалорианецът“ (на английски: The Mandalorian), познат също като „Междузвездни Войни: Мандалорианецът“, е американски научно-фантастичен сериал, който се излъчва от Дисни+ с начална дата, 12 ноември 2019 г. Заложен във вселената на „Междузвездни войни“, сериалът намира място 5 години след събитията при „Завръщането на джедаите“.

След историите на Джанго и Боба Фет, нов воин се появява във вселената на „Star Wars”. Действието на „The Mandalorian“ се развива след падането на Империята и преди появата на Първия ред. Проследяваме тегобите на един самотен стрелец в далечния край на галактиката, далеч от властта на Новата република.. Всъщност Боба Фет е герой от междузвездни войни показван само от епизодите на сагата, а в двете анимации “Войните на клонираните” и “Бунтовниците” не го показват. Той е клонинг на баща си Джанго Фет и когато е паднал в чудовището Сарлака той се разгражда 1000 години, но във филма “Мандалорианецът” ще го покажат как оцелява от Сарлак и се предполага, че той и Стар Килър са последните клонирани. Този сериал е опростен до оптимален размер и завръща доверието в сагата под зоркия поглед на Джордж Лукас.

За български превод, използвайте менюто,  долу в дясно на плеъра!

 

1 епизод
2 епизод
3 епизод
4 епизод

 

5 епизод
6 епизод
6 епизод
7 епизод
7 епизод
8 епизод
8 епизод

 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Един коментар

  1. Nikolay Savchev

    Пеши, определено това си е класика, но най-големия проблем е, че ако не си вдигнем съзнанието, ни очакват подобни извращения!
    П.С. Ще се пробвам да намеря някой лев да ти дам, дори и да съм без работа в момента, защото това си е труд!!!
    Моите Уважения!
    И най-сърдечни поздрави от Габрово!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.