Начало / ИГРАЛНИ ФИЛМИ / МРАЧНИ НЕБЕСА

МРАЧНИ НЕБЕСА

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Както винаги, верен на тематиката в сайта ми, вкарвам в действие и възможност за гледане на он лайн игрални филми по темата за Извънземието в подраздел “Игрални филми“. Целта ми е с времето в този сайт да се подложи всяка нужна информация свързана с този проблем. Знам от личен опит, колко глупави сайтове съществуват по темата в българското интернет пространство. Поставят се като новини за НЛО, пълни лъжи, глупави и странни хипотези, както и наивни теории от наистина болни мозъци. В тази графа от менюто на сайта, ще поставям игрални филми със залепени субтитри на български, които лично на мен са направили впечатление. Вярвам, че и на много от вас те са оставили следа в съзнанието. Пожелавам ви приятни минути и тук. С усмивка:Пешо Симеонов.

Продуцентите на хита “Паранормална активност” представят свръхестествения психо-трилър с Кери Ръсел “Мрачни небеса” в който младо семейство от предградията се опитва да оцелее в борбата срещу могъщи и мистериозни сили. В рамките на няколко дни съпрузите Даниъл и Лейси Барет стават свидетели на няколко необясними и зловещи събития, които се случват винаги около тяхното семейство. Много бързо идиличното ежедневие на двамата се превръща в истински кошмар. Скоро става ясно, че цялото семейство се е превърнало в мишена на ужасяваща и могъща сила, която изглежда не е от човешкия свят. Оставени без друг избор Даниъл и Лейси поемат нещата в свои ръце и правят всичко възможно за да разкрият мистерията и да опазят живота на семейството си.

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” / 6E / 2С (БГ превод)

БЛИЗКИ СРЕЩИ Епизод 6 / Сезон 2 Докато е на снимачната площадка на култовия филм …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.