Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НАД МАДЖЕСТИК / 2018

НАД МАДЖЕСТИК / 2018

peshakoff
Петър Симеонов

Личен коментар: Този филм съдържа доста невярна информация. Предвид някои свидетелства в него, интелигентният зрител ще хване лесно тези лъжи. Като пример ще дам, без да назовавам имена, как е възможно 30 годишен мъж, който е бил вербуван според думите му на 16 – 17 годишна възраст, в рамките на 13 години, които му остават, да /започвам да изброявам/: До 23 години да бъде обучаван и аз не разбрах в какво и защо е трябвало да го върнат на 17 години с технология за връщане във времето, след това отива до Марс, след това е ходил до Луната, там имаме база, която се открива в кратер, само чрез мъгла и куп други технологии от 19 век, радио кули и тем подобни. Нацистите пътували в космоса, с обикновени подводници. Все едно, че в космоса имаме гравитация, и всички контролни уреди в подводниците ще функционират в безтегловност и убийствената радиация от слънцето. Пътува до другия край на галактиката, и това не е всичко, той отива още по-далеч, предтсавете си, в началото на следващата галактика “Андромеда”, там е имало хора (не някакви други същества, биоразнообразието на Земята е показателно за биоразнообразието във вселената), които чудно защо, също говорели английски и т.н. Трябва да кажа, че днес съществува клика, която стои зад наивността на някои “авторитети”, която дезинформира и главната и цел е да отклонява сериозните заключения и доказателства по проблема НЛО. Това е същия тип пропаганда, която се водеше през Студената война. Че САЩ са авторите на НЛО и, че притежават космическа флотилия. Това се твърдеше преди повече от 60 год. Но и руснаците знаеха, че не е вярно, и американските тайни служби също. Днес се случва същото. Дори се вмъкнаха теории, като “Плоска Земя”. Но тази клика търси точно този тип хора, които се вкопчват в тези изкуствено създадени теории и “свидетели” и обикновено са научно неграмотни и лесно се манипулират. Ако интернет платформа, която ти плаща за да и генерираш рейтинг и импресии, и те задължава да поставяш платени “свидетели” (актьори), то рано или късно измамата ще стане обществено достояние. Доверието трудно се печели и много лесно се губи. Излъганият винаги е невинен наивник, който никога няма да прости, не на някой друг, а на себе си. Иначе във филма има и истини. Но те са така силно разбъркани с измама, че се е получил “миш-маш”, който няма интелектуално поглъщане. Поставям филма в този сайт, за да бъда обективен по темата.

Провокативен поглед към това какво е необходимо, за да се скрие от обществеността многопрофилна тайна космическа програма и последиците от това за човечеството. С участието на Дейвид Уилкок, Кори Гуд, Джон Дезоза, Ниара Айли, Йордания Сатър и други.

 

КАТАЛОГ



Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “ХИБРИД” / Извънземни в древността Еп10/С14

Дали извънземните променят човешката ДНК и създават човешки хибриди? Проследявайки следите от доказателства от древните култури …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.