Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / Над 300 000 ентусиасти планират да „превземат Зона 51“, за да открият истината

Над 300 000 ентусиасти планират да „превземат Зона 51“, за да открият истината

П.Симеонов

Поне за сега над 300 хиляди души са обещали да се срещнат и да „превземат зона 51“ в пустинята Невада, за да се опитат да намерят доказателства за извънземен контакт. Дръзкият план е предвиден за 20 септември 2019 г. в 3 ч. сутринта и се организира чрез Facebook. Участващите ще се срещнат в “Area 51 Alien Center” в долината Amargosa, Невада и след това ще продължат към Район 51 – към класифицирана отдалечена част от военновъздушната база на военновъздушните сили на САЩ. Далеч от това да бъдем цинични и скептични за такъв план, е фактът, че групата във Facebook, която предлага събитието, се нарича „S *** posting cause im in shambles“ ни дава причина за безпокойство. Въпреки това, до днес 302,000 души са посочили, че ще участват в “Буря зона 51, те не могат да спрат всички” и още 327 000 са заявили, че се интересуват от събитието. А до септември тези числа със сигурност ще нараснат драстично. Ясно е, че няма никаква информация за по-фините детайли на такъв дързък опит, но организаторите на групата са очертали подхода по този начин: – Ако ние бягаме Naruto, можем да избегнем куршумите на “камуфлажите”, които охраняват обекта. Бягането “Наруто” е вдъхновено от “аниме” герой, наречен Наруто Узумаки, който има отличителен стил на бягане, който избягва куршумите (Виж тук). Това всъщност е интелектуална препратка и протест срещу убийството на млад мъж през януари тази година, носещ неидентифициран цилиндричен обект, който е бил застрелян от офицерите на местния шериф и офицерите на Националната сигурност на Невада (NNSS), след като се опитал да проникне в обекта (Зона 51). Организаторите на този протест се надяват да разберат, дали отговорът ще бъде същият, когато се появят хиляди ентусиасти, пред вратите на военната база и се опитат да получат достъп.

До някъде, всичко това изглежда налудничаво. Но в последния месец се появиха страхове в световните медии, които разпространиха тази информация в куртоазен стил. Изглежда перспективата за подобен в мащабите си протест е предизвикала наистина страхове от последствията в средите на кликата от Военния промишлен комплекс на САЩ. Тук ще оставя директен линк към фейсбук страницата на събитието. Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us)

С днешна дата /11.07.2019/, 302,000 души са посочили, че ще участват в “Буря зона 51, те не могат да спрат всички” и още 327 000 са заявили, че се интересуват от събитието.

Публикацията подготви: П.Симеонов

Източници:

express.co.uk

fox10phoenix.com

livescience.com

metro.co.uk

 


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page