Начало / ЛЮБОПИТНО / НАПРАВИ СИ САМ РАДИОТО НА НИКОЛА ТЕСЛА “SPIRIT RADIO”

НАПРАВИ СИ САМ РАДИОТО НА НИКОЛА ТЕСЛА “SPIRIT RADIO”

Никола Тесла
Никола Тесла

Вече можете да си направите копие на мистериозното радио на Никола Тесла, който го е създал преди близо сто години при следните инструкции  (Виж тук).

Физиката, се простира отвъд това, което е научно известно днес.казва Никола Тесла и допълва:
Бъдещето ще покаже, че това, което ние сега наричаме окултно или свръхестествено се основава на наука, която все още не е развита, но за чието първо бебе аз вече предприех стъпки!

Никола Тесла e създал толкова много неща, че е трудно да се проследят всички. Сред най-странните му изобретения обаче, е така нареченото “Спирит Радио”, което използва проста радио верига, свързана към външно устройство за звук, който в крайна сметка създава всевъзможни странни звуци, и обиране на сигнали от всички видове електромагнитни източници.¨Spirit Radio¨ Никола Тесла
¨Spirit Radio¨ Никола Тесла

Тесла казва за това радио през 1901 година, нещо доста смущаващо: “При първите ми наблюдения ме ужасяваше, че там присъстваше нещо мистериозно, да не кажа по-късно свръхестествено, защото бях сам в лабораторията и то през нощта.” А през 1918 год. той споделя: “Звуците които слушам всяка вечер изглеждат човешки гласове, които разговарят по-между си, но на език, който не успях да разбера. Трудно ми е да си представя, че аз всъщност слушам реални гласове от хора, които не са от тази планета. Трябва да има по-просто обяснение, но то все още ми убягва”. В по-късен етап той загатва, че това радио, може би хваща вълни, които идват от отвъдния свят или от друго измерение, което в бъдеще ще бъде открито. Каквото и да е било, за мен звуците наистина звучат доста странно. Някои наричат това свръхестествени явления, науката отхвърля голяма част от тях, но истината е, че само една тънка линия разделя тези две значения. Това радио е много интересно, особено за умове, способни да създават иновации. Ето защо реших да споделя с всички тази информация. Преди години се интересувах от изобретенията му и силно впечатление ми направи именно “Spirit Radio”, което споделям днес и с вас. Още повече, че открих сайт, в който са поставени най-подробни инструкции, как да си направите “Spirit Radio” у дома. (Вижте инструкциите тук). Отдолу Ви оставям и няколко видео клипа, за да добиете по-ясна представа за мистериозното изобретение на Никола Тесла.
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Течна кръв, открита в праисторическо 42 000-годишно конче

Сибир е запазил най-старата кръв в света, която увеличава надеждите за връщане на изчезнали видове …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.