Начало / Артефакти / На древна френска монета, очевидно е изобразена летяща чиния.

На древна френска монета, очевидно е изобразена летяща чиния.

Фалшификат
Фалшификат

Има доста интересни артефакти. Това е факт. Но е факт също, че много от тях са фалшификати. Например наскоро беше пусната информация, че са открити древни монети с изображение на извънземен. Което е създадено с известната програма за фото коригиране – Фотошоп. Всичко останало, като информация около тези монети е просто една измислица. Но има и истински подобни монети с различно и странно изображение. Тук ще публикувам малко повече информация за един много известен артефакт сред изследователите на подобни антични доказателства.

Абсолютно доказателство за НЛО от преди стотици години е било открито на символична френска монета от 17-ти век. Тя е известна като древният Йетон. От едната и страна е изобразена странна на вид кръгла форма, която изглежда като класическа летяща чиния .

Някои изследователи дори твърдят, че този овален обект представлява колелото от книгата на Езекил в Библията. Скептиците пък твърдят, че обектът просто представлява плаваща гъба или цвете. Което лично за мен е достатъчно смешно, за да е сериозно. А други заявяват, че на монетата е изобразен щит. Друг е отговора на въпроса, какво ще прави отбранителен щит сред облаците в небето. Това е напълно очевадно на самото изображение.

Всъщност уфолозите твърдят, че през 17 век са записани множество наблюдения на странни явления в небето над Франция и това изображение е доказателство за честите наблюдения на НЛО в древна Франция. Така многобройни, че френските власти са решили да впишат тези наблюдения върху монети. Монетата всъщност е френски Йетон сечена някъде между 1680-1856 година. Тя има почти същия размер като на US четвърт долар. Този Йетон е бил използван за образователни цели, за да се помогне на хората да боравят с пари, а понякога, е използван като заместител на пари в играене на хазартни игри. Той също така изглежда като други жетони с различни образователни и религиозни конструкции. Трябва да кажа, че днес съществуват доста фалшификати на тази монета, кои подобни, кои с различно изображение. Тук ще публикувам снимка на истинската монета.

OPPORTUNUS ADEST

 

Изследователите установили, че латинския надпис “OPPORTUNUS ADEST”, означава “Той е тук, в подходящ момент.” От другата страна на монетата е изобразено нещо подобно на растение, което е намокрено от дъжд.

Артефакт

Публикацията подготви Пешо Симеонов.


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Течна кръв, открита в праисторическо 42 000-годишно конче

Сибир е запазил най-старата кръв в света, която увеличава надеждите за връщане на изчезнали видове …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.