Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНЕНИТЕ СЛУЧАИ НА НАСА (2014) първи епизод

НЕОБЯСНЕНИТЕ СЛУЧАИ НА НАСА (2014) първи епизод

Необяснените случаи на НАСА
САЩ (2014) Пилотен епизод
SCI Science Beta

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

Реших лично да напиша резюмето към този документален сериал, след като го изгледах. Искам да предупредя, че това, което ще споделя с вас е лично мое мнение и вие разбира се, не бива да се съобразявате с него.

Всеки запознат по-дълбоко по темата за НЛО и НАСА, знае много добре, че тази агенция умишлено прикрива от десетилетия, реална информация за интелигентно извънземно присъствие на планетата ни. В този сериал ми направи силно впечатление, начина по-който се опитват отново да ни пробутат остарели вече и смешни обяснения от “учени” на НАСА, за произхода на необясними срещи на астронавтите в космоса със странни летателни апарати и обекти, като ни убеждават, че това са остатъчни боклуци или части от земни космически апарати, сателити и т.н. За някои от тях съм съгласен. Но в по-голямата част тези обяснения на НАСА наистина прехвърлят границата на сериозността и навлизат в светлия дух на хумора. Още повече, че в сериала е наблегнато много върху видео факти, които вече отдавна са в интернет пространството, представени анонимно именно от служители на агенцията, но съвестни както пред себе си, така и пред обществото.


Много обаче от по-фрапиращите видеозаписи не са представени тук, а обясненията към тези, които са нахвърляни набързо в епизодите са на толкова ниско научно ниво, което ме кара да си мисля, че тези хора се подиграват с интелектуалния статут на хората практикуващи научни изследвания извън НАСА, дори и със самите зрители. Самите учени, поне тези, които видях в тази поредица са пълни кретени и анализите с които се мъчат да ни убедят в това, което твърдят, са за детска аудитория. Когато не можеш да обясниш нещо, поне не се опитвай да обясняваш на останалите, че може би са по-умни от теб. Те го знаят, затова са изгубили доверието към научната общност и знаят, че за да си на доходоносна работа днес, или трябва да се правиш на глупак, или трябва да лавираш между глупостта и интелекта, за да не загубиш усещането си за умно присъствие. Както и да е. Вие сами ще прецените, на кое да вярвате и на кое не! Аз лично усилено се интересувам от науката, научните постижения. Уважавам нови теории, но само тези, които имат логистика и смисъл. Така, че ако една научна идея, е поднесена от хора, на които им липсва въображение, то идеята за нейния прогрес във времето, предварително е обречена на провал. Пожелавам Ви приятно гледане!  (П.Симеонов)

Описание:
Камерите на НАСА са улавяли множество странни летящи обекти през годините, а астронавтите са докладвали за НЛО. Някои от странните форми и светлини могат да бъдат идентифицирани, но други остават загадка. Тази поредица показва кадрите на НАСА и взима интервюта от астронавти и учени.

KRASIMIR PETKOVСпециални благодарности на Красимир Петков за превода и субтитрите!

ПЪРВИ ЕПИЗОД

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.