Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНЕНИТЕ СЛУЧАИ НА НАСА (2014) четвърти епизод

НЕОБЯСНЕНИТЕ СЛУЧАИ НА НАСА (2014) четвърти епизод

Необяснените случаи на НАСА
САЩ (2014) Четвърти епизод
SCI Science Beta

Peter Simeonov Black & Wite 200px
Петър Симеонов

Реших лично да напиша резюмето към този документален сериал, след като го изгледах. Искам да предупредя, че това, което ще споделя с вас е лично мое мнение и вие разбира се, не бива да се съобразявате с него.

Всеки запознат по-дълбоко по темата за НЛО и НАСА, знае много добре, че тази агенция умишлено прикрива от десетилетия, реална информация за интелигентно извънземно присъствие на планетата ни. В този сериал ми направи силно впечатление, начина по-който се опитват отново да ни пробутат остарели вече и смешни обяснения от “учени” на НАСА, за произхода на необясними срещи на астронавтите в космоса със странни летателни апарати и обекти, като ни убеждават, че това са остатъчни боклуци или части от земни космически апарати, сателити и т.н. За някои от тях съм съгласен. Но в по-голямата част тези обяснения на НАСА наистина прехвърлят границата на сериозността и навлизат в светлия дух на хумора. Още повече, че в сериала е наблегнато много върху видео факти, които вече отдавна са в интернет пространството, представени анонимно именно от служители на агенцията, но съвестни както пред себе си, така и пред обществото.


Много обаче от по-фрапиращите видеозаписи не са представени тук, а обясненията към тези, които са нахвърляни набързо в епизодите са на толкова ниско научно ниво, което ме кара да си мисля, че тези хора се подиграват с интелектуалния статут на хората практикуващи научни изследвания извън НАСА, дори и със самите зрители. Самите учени, поне тези, които видях в тази поредица са пълни кретени и анализите с които се мъчат да ни убедят в това, което твърдят, са за детска аудитория. Когато не можеш да обясниш нещо, поне не се опитвай да обясняваш на останалите, че може би са по-умни от теб. Те го знаят, затова са изгубили доверието към научната общност и знаят, че за да си на доходоносна работа днес, или трябва да се правиш на глупак, или трябва да лавираш между глупостта и интелекта, за да не загубиш усещането си за умно присъствие. Както и да е. Вие сами ще прецените, на кое да вярвате и на кое не! Аз лично усилено се интересувам от науката, научните постижения. Уважавам нови теории, но само тези, които имат логистика и смисъл. Така, че ако една научна идея, е поднесена от хора, на които им липсва въображение, то идеята за нейния прогрес във времето, предварително е обречена на провал. Пожелавам Ви приятно гледане!  (П.Симеонов)

Описание:
Камерите на НАСА са улавяли множество странни летящи обекти през годините, а астронавтите са докладвали за НЛО. Някои от странните форми и светлини могат да бъдат идентифицирани, но други остават загадка. Тази поредица показва кадрите на НАСА и взима интервюта от астронавти и учени.

KRASIMIR PETKOVСпециални благодарности на Красимир Петков за превода и субтитрите!

ЧЕТВЪРТИ ЕПИЗОД

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.