Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 6

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 6

Peter Simeonov Black & Wite 200pxОт глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем…но всъщност нищо не знаем. Интелект, който мисли на по-висши нива, за нас ще е непонятен и в действията си и в намеренията си!
Пешо Симеонов

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА
ВТОРИ СЕЗОН (2014)

Странни наблюдения в небето, мистериозни изчезвания, странни, ужасяващи създания и доклади за реални сблъсъци с НЛО.
В “
Необясними досиета” са представени, някои от най-добрите и най-озадачаващи истински истории в света. Разкрийте някои от най-дълбоките и смущаващи загадки с разследвания на интелигентни проучвания на журналисти и изследователи в креативен стил, които ще ви отворят вратата към тъмната стая на непознатото. Всички тези загадъчни явления идват от достоверни източници и са придружени с факти и доказателства от първа ръка, заедно с множество свидетели, чиито истории ще ви отведат на едно мистериозно пътуване, което завършва наистина необяснимо. В този странен но реален свят откриваме, че има неща, които искат обяснения и отговори. Въпреки всичко, те често водят до още по-наложителни въпроси.
Изпълнителен продуцент: Richard Bond
Продуцент на сериала: John Fothergill

ШЕСТИ ЕПИЗОД
Сибирско речно влечуго и Мистерията на босненската пирамида


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.