Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.4)

НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.4)

НЛО, Мохман и болестта на Морджелон 

18 септември 2013 г.,

Аржентина НЛО – Хоакин Ви Гонсалес, малък град в Аржентина изглежда привлича НЛО. Местен кмет е записал стотици НЛО в протежение на над 20 години. През 1995 г., непознат летящ обект, се забива в близка планинска верига. Местният пилот Тони Галваго и приятелите му намират мястото на катастрофата, но последва забрана за по-задълбочено разследване. През 2009 г. Над 30 свидетели виждат блестящ космически кораб с формата на пура в небето. Някои зрители успяват да си направят снимки, преди градът да потъне в тъмнина. Прекъсването на електрозахранването се простира върху площ от 120 мили и продължава повече от 12 часа. Може ли извънземни същества наистина да стоят зад това? И ако е така, защо?

Мохман “Mothman” – През 2009 г. в град Point Pleasant, Западна Вирджиния, САЩ, се наблюдава странно създание. Свидетелите го описват като 6-7 фута високо с червени очи и гигантски размах на крилата. Преди 50 години повече от сто свидетели са видели създанието в града непосредствено преди разпадането на моста “Сребърна река” – трагедия, довела до смъртта на 46 души. Дали връщането на “Mothman” означава, че друга трагедия ще завладее града?

Болестта на Морджелон – 15 000 души по света страдат от странна болест, която официално дори не съществува. Страдащите съобщават за ужасни кожни лезии, усещане, че насекоми пълзят под кожата им и неидентифицируеми многоцветни влакна, които израстват от телата им. Наричат ​​го болестта на Моргелън, но никой не е съгласен с това какво е, откъде идва и как да го излекува.


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТАЙНИТЕ НА ЕКЗОПЛАНЕТИТЕ / Извънземни в древността Еп22/С14

През последните 20 години хиляди потенциално обитаеми екзопланети са открити извън нашата Слънчева система. Възможно ли …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page