Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.6)

НЕОБЯСНИМО (с.1/еп.6)

Спонтанно изгаряне на хора и Карлос де Лос Сантос

 

Спонтанно изгаряне на човек – Оклахома, февруари 2013 г. Овъглените останки на мъж се свеждат до купчина пепел в собственият му дом. Странно, пожарните следователи не откриват пожар около него. Дали той е последната жертва на спонтанното изгаряне на хора? Докато разследващите се справят с въпроса, Франк Бейкър, изисква обяснения за ужасяващото явление, което го е накарало да преживее три пъти ужаса от самозапалване без известна причина.

Карлос де лос Сантос – пилотът Карлос де лос Сантос е на път за Летище Мексико Сити, когато внезапно е заобиколен от три НЛО. Карлос е ужасен, тъй като сребърните дискове взимат тотален контрол над самолетитът му, а след това го повдигат на голяма надморска височина, заплашвайки фатален стенд. Карлос придобива контрол, когато странните обекти внезапно се отдръпват с несъмнено висока скорост и правят въздушни маневри, които никой съвременен летателен апарат, създаден от човек, не може да направи. Разследването доказва, че Карлос не е бил нито пиян, нито дрогиран – и действителният 18-минутен аудио запис на отчаяното му позвъняване на летище “Мейдън” свидетелства за истинската му паника. Но за пръв път свидетелски показания от оператор на радарите от кулата на летището в Мексико сити, несъмнено доказват, че самолетът на Карлос е бил “взет на буксир” от три Неидентифицирани Летящи Обекта.
simeonoff logo white


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.