Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / НЕПОЗНАТИ ОБЕКТИ СЛЕДВАЛИ МИСИЯ STS-100 НА НАСА

НЕПОЗНАТИ ОБЕКТИ СЛЕДВАЛИ МИСИЯ STS-100 НА НАСА

imagesНАСА публикува серия от снимки направени от борда на космическа мисия STS-100 през април 2001 г. Астронавтите Kent Rominger, Jeffrey Ashby, Yuri V. Lonchakov, Scott F. Parazynski, Umberto Guidoni, Chris Hadfield и John L. Phillips са изпълнявали операция, необходима за инсталирането с роботизираната ръка на Canadarm към Международната космическа станция. В една от многото си орбити, те били ангажирани да снимат Земята. И изведнъж отново загадка. Флотилия от непознати обекти напускали Земята, изплувайки с огромна скорост от атмосферата. Те били ясно заснети от обектива на астронавтите. Защо НАСА публикува снимките обаче, за мен все още е загадка. Знам, че умишлено заличават НЛО. Дали просто тази снимка е преминала през цензурата или е пусната умишлено от анонимен служител, за да бъде открита от обществото не е ясно.

[aesop_image imgwidth=”660″ img=”https://peshakoffstudio.com/my_uploads/2016/06/STS100-NASA-PESHAKOFF.NET-2.jpg” credit=”STS 100-708A-48 NASA” alt=”STS 100-708A-48 NASA” align=”left” lightbox=”on” caption=”STS 100-708A-48 NASA” captionposition=”left”]

Това е снимка номер sts100-708A-48 направена над Египет 51,6 градуса. Тук не се забелязват обектите, но отдолу съм изрязал увеличение на изображението, което е с много добра резолюция и имам възможност да го направя без допълнителни филтри.
Увеличение на изображение от мисия STS100 на НАСА
Увеличение на изображение от мисия STS100 на НАСА

Ето и петте обекта. Установено е, че сенките са в съответствие с всяка от петте позиции и имат цвят на размазването, представляваща оптичната логика на ъгъла на слънцето по време на фотографията (почти перпендикулярно). С обработка на изображението ясно може да видите разликата и наклонът на всеки един от обектите в любопитна и позната сцена от уфологията.

Оставям зрителя със заключенията си по казуса.

Ето и директен линк към снимката с голяма резолюция от сайта на НАСА: STS100-708A-48Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page