Начало / ВИДЕОТЕКА / НЕРАЗГАДАНИ ТАЙНИ (1еп.)

НЕРАЗГАДАНИ ТАЙНИ (1еп.)

Петър П.Симеонов

През далечната вече 1987 година, за пръв път изгледах една от тв сериите на тази поредица. Един мой съученик, чиито баща беше на работа в Либия тогава, му беше купил видеомагнетофон, което за времето си беше голяма технология. В една от видеокасетките, случайно имаше един от тези епизоди, който не беше преведен, но разбрах от видео кадрите, че се разказваше за “Голямата стъпка”и остави в мен скъп спомен. С днешна дата реших да издиря всички епизоди от тази наистина невероятна документална поредица, за да ги споделя тук с вас.

Александър Тодоров
Александър Тодоров

Със съдействието на моя приятел и съмишленик Александър Тодоров, който е професионален преводач, тази идея е вече факт, за чиито труд аз лично му благодаря от сърце. Тук са първите две части с изградени български субтитри. За мен лично, това е може би най-обективната и професионално създадена документална поредица на тази тема. Отделете от свободното си време за да се насладите на един наистина приятен за интелектуално консумиране начин на поднасяне на всички загадъчни истории от нашето близко минало. В тази част проучете най-шокиращите и загадъчни истории на нашето време в тази невероятна колекция от най-добрите неразрешени мистерии за НЛО. Десетки житни кръгове. Те са плод на природата или площадки за кацане на НЛО? Дали животът на Земята започва на Марс? Розуел и Зона 51 … НЛО или правителството ги покриват? Водещият Робърт Стек ще ви отведе зад сцените на тези и други най-добри от необяснимите извънземни срещи. По-късно ще подготвим с български превод първата колекция създадена през 1987 год., която е за странни легенди. А сега Ви предлагам поредицата създадена през 2004 година, която е посветена на НЛО и включва 26 сегмента: Отвлечените от Аллагаш, Кръгове в житата, Линиите в Наска, светлините над Ванкувър, Розуел 1947, Липсващото време, Лицето на Марс, Посещения в житните полета, Живот на Марс, Боб и неговата НЛО Одисея и много други …

В тези две части ще видите:

BENTWATERS UFO – Англия. Докато е на рутинна патрулна военноморска служба Сержант Джон Бъроуз виджда светлини да светят в гората на Рендълшам. Открит е екип от изследователи на НЛО, които разследват едно от най-достоверните наблюдения досега.

ALLAGASH ABDUCTIONS – Отвлечените от Аллагаш. Четирима мъже, които са на риболовен излет в Аллагаш, са едни от стотиците, които вярват, че са отвлечени от извънземни интелигентни същества. Докато са на лодка в езеро, и четиримата виждат огромна синьо-бяла светлина над тях. Следващият им спомен е, че се връщат на брега няколко часа по-късно, без да имат представа какво се е случило. Те се кълнат, че това е вярно а и всичките четирима свидетели са издържали положително на изследване с полиграф.

ЖИТНИ КРЪГОВЕ – В Канада бяха открити редица необичайни формирования в житните кръгове. Дали това са творбите на интелигентна извънземна форма на живот …. или нещо необяснимо?

PHOENIX UFO – В нощното небе над Феникс и Флагстаф се появява странна “V”формация, която е заснета на видеокасета. Въздушната национална гвардия се опита да докаже, че това е може би ескадрон сигнални ракети А-10, но свидетелите оспорват тази констатация. Те вярват, че това е НЛО.

NAZCA LINES – Линиите в Наска, площ от 100 квадратни мили, съдържа стотици прави линии, които се сливат в геометрично съвършенство, гигантски фигури, образувани от единични непрекъснати линии, са гравирани в земята. Мнозина смятат, че са били гравирани преди хиляди години от чужди посетители на планетата.

Мексиканската НЛО вълна – След последното пълно слънчево затъмнение през юли 1991 г., имаше хиляди наблюдения на НЛО в цяло Мексико. Много хора твърдяха, че са виждали сребърен метален диск с тъмна долна част, три блестящи светлини и вълнообразен купол. Заснели са го на видеолента от различни гледни точки на километри разстояние една от друга.

VANCOUVER LIGHTS – Светлините над Ванкувър. Канадската домакиня Дороти Изалт е видяла и фотографирала серия от странни светлини, които се появяват в небето над дома й. Тя вярва, че те се опитват да се свържат с нея.

Пожелавам Ви приятни минути с тази невероятно създадена документална серия!

Част 1

Част 2
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ /2 ЕПИЗОД /

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ, разкрива наскоро заверени доказателства и кадри, интервюта …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.