Начало / НЛО / НЛО активност над Хендерсън, Невада (3.09.2016)

НЛО активност над Хендерсън, Невада (3.09.2016)

Peter Simeonov Black & Wite 200pxЕдин наистина интересен видео запис на огромни неидентифицирани летящи обекти в небето над Хендерсън, Невада в САЩ. Инцидента се е случил на 3-ти Септември 2016. Тъй като днес гъмжи в интернет от видео монтажи и посредствени фалшификати на НЛО, аз се опитвам да пресявам в този сайт достоверните. Тези, които следят моите публикации по тази тема, знаят много добре за какво говоря. Ето защо и не качвам често видео материали. 80% от тях в мрежата са фалшификати. Трябва да призная, че някои са направени доста професионално, но по голямата част, за съжаление на творците им, са пълни с фатални грешки и много лесно се разпознават от човек, който редовно се занимава с видео монтаж и софтуер за специални ефекти. Както и да е. Тук Ви представям поредния видео материал, от последните дни, на който е заснет странно светлинно представление. Трябва да добавя, че случая е разследван от MUFON. И все още е в процес на разследване. Трябва да бъдат получени отговорите от запитванията към цивилния въздушен трафик и ВВС, за достъп до радарните данни от вечерта на 3 септември. Всъщност, ще Ви представя и част от свидетелските показания на автора на видео записа.

Свидетелски доклад:

Каква странна нощ! Жена ми се връщаше у дома тази вечер, след като прекара седемнадесет дни в Европа с брат си и сестра си. Нейният самолет не се приземи до 23:20. Оставих видеокамерата вътре и бързо я превключих на нощно виждане, защото прави много по-добре запис при ветровити условия. Аз съм снимал множество светлини над военновъздушната база Нелис. Предната вечер също станах свидетел на ярки светлини над Хендерсън. В интерес на истината това на видео записа е едно и също място, ма което снимах и снощи. Този път, всичко, това което е хванала камерата в режим за нощно виждане, беше изумително. Заловени са четири НЛО в един куп, които се движеха бавно наляво и обикаляха една около друга. Това беше изключително вълнуващо за мен, защото аз наистина не разполагах с никакви кадри за нощно виждане по този начин и от това място. Има и много редовен въздушен трафик, който включва самолети и хеликоптери, но НЛО ще бъде лесно за вас да разпознаете. Аз наистина вярвам, че това видео не може да бъде развенчано.”

Автор: Стивън Бароне

Ако задавате въпроса: “Къде са извънземните, ако ги има?” То преди това се огледайте къде се намирате. Ако сте в помещение, няма как да ги видите. Те не ходят по тавана. Ако сте били цял ден на работа, те не са на тавана и на офиса Ви. Ако сте били на улицата, Те не са в телефона Ви. Ако сте в нощен клуб, там няма как да ги видите. Тъкмо обратното, там където има алкохол, дявола чака в ъгъла. Човек много рядко поглежда към небето. Ако погледне случайно, това ще е от звук в него. Ако един обект не излъчва звук, няма да обърнете внимание дори и да виси над главата Ви. Така сме устроени хората. Да задаваме глупави въпроси, въпреки високото мнение за себе си! Също така, няма Да Ви каже и никой от телевизия, че Те са тук. Кой луд медиен магнат ще затръби, че съществува свободна енергия, докато тези които му плащат са петролни милиардери? А Вие сте просто един потребител от който печелят енергийните компании и корпорации. Вие сте тяхната вечна печеливша лотария. Тези неща на пръв поглед са сложни, но всъщност са много прости. Стига наистина да имате желание да видите истината. А не да се опитвате да изживеете живота си в самозаблуда, защото наистина, че с лъжата се живее по-лесно, но цената на този живот е оглупяване, от което измъкване по-късно няма!

Информацията подготви за Вас: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Тъй като през тази година правителството на Обединеното кралство е готово да предостави още една …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.