Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / НЛО заснет по време на ексползията на Space X Rocket

НЛО заснет по време на ексползията на Space X Rocket

Миналата седмица, Elon Musk’s Falcon 9 Space X rocket избухна момент преди старта. Инцидентът остави значителна финансова и технологична загуба както за дружеството, така и за ръководството на Facebook, които трябваше да експериментират с нов вид сателит за видеонаблюдение през социалната им мрежа. В медиите версията за сателита беше, както винаги различна. Обхват на територия от Африка. Хората днес и без това вярват повече на телевизията, отколкото на собственото си убеждение. Но както и да е. Всъщност дружеството Elon Musk’s Falcon е обвинено за дефектен ракетен двигател, който направи искра и в крайна сметка предизвика експлозия на цялата система. Компанията е издала официално изявление относно инцидента. То се основава на документирано разследване за точната причина на експлозията с помощта на Федералната авиационна администрация, Военновъздушните сили на САЩ и НАСА. Следващото поколение космически ракети Space X беше уж за цел да се включи в полет екипаж на НАСА през 2017.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

В същото време, НЛО изследователи посочват видео доказателство, показващо, неидентифициран летящ обект, който прелита в момента преди експлозията. Обекта преминава миг преди инцидента, така  че версията, че е отломка от нея, веднага отпада. Също така, отпада и скептичното вечно обяснение, че тъмният летящ обект във видеото е просто птица. Обяснението е просто, ако е птица, трябва да се обясни и кой точно вид е този, който лети със свръхзвукова скорост. Aко между лявата и дясната кула има най-малко 600 метра, така наречената птица тогава прелита със скорост  3600 mph или 1 609.344 метра в секунда, защото обекта преминава от единия край до другия само за 0,25 секунди. Всъщност ако Неидентифицирания Летящ Обект не беше показан кадър по кадър, (във видеото по долу), никой от обществото нямаше да обърне внимание, още повече пък да го забележи. От допълнителнителните обработки на видеозаписа, също така става ясно, че НЛО преминава зад лявата кула, което ознaчава, че не е обект, който преминава в близката зона, пред обектива на камерата. Оставям Ви и вие да направите своите заключения. Информацията подготви за Вас Пешо Симеонов.


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Вождът на Сиуксите за НЛО и ЕТ

Сиукси или Сиу (на английски: Sioux, произнася се /ˈsuː/, „суу“), наричани също Лакота, Дакота или Накота, е голям индиански народ в Северна Америка, чиито език е класифициран към …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.