Начало / НЛО ЕНЦИКЛОПЕДИЯ / НЛО инцидент с “Tether STS-75”

НЛО инцидент с “Tether STS-75”

НЛО ЕНЦИКЛОПЕДИЯ

В неделя, 25 февруари 1996 г., космическата совалка “Columbia” внедри експериментален тетър в орбита. Експериментът беше наречен “Tethered Satellite System” (TSS-1R) и целта му беше да се опита да генерира електричество чрез използване на магнитното поле на Земята. За съжаление тетърът се счупи, така че експериментът не беше успешен, въпреки че бяха записани приблизително пет часа данни. Това, което наистина направи известен този експеримент бе появата на много неидентифицирани летящи обекти (НЛО), ясно видими в кадрите на НАСА. Много независими експерти и учени, отхвърлиха обяснението на НАСА, че заснетите обекти са космически отломки и частици лед.

Тук ще поставя подобрен видео запис и след това анализ със специализиран софтуер на инцидента. Тези, които са запознати с наука, ще разберат, че обектите, които променят траекторията си, е невъзможно да го правят без чужда намеса. Анализа е за тези, които са запознати с естеството на това което виждат./П.Симеонов/

Подобрен видео запис

Професионален видео анализОтносно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.