Начало / НЛО / НЛО летят близо до корейски пътнически самолет /видео/

НЛО летят близо до корейски пътнически самолет /видео/

В категорията “НЛО във видео” на сайта ще публикувам един много интересен видеозапис, заснет през април тази година.

Пътниците на корейски самолет останаха объркани, след като видяха НЛО, който е летял близо до тях. Лукас Ким успява да направи снимки на странното въздушно събитие, което се разделя на шест отделни обекта.

НЛО лети успоредно със самолета на корейската авиокомпанията, летящ към Тайланд. Лукас Ким погледнал през прозореца си, когато забелязва, нещо подобно по неговите думи “…на сцена от епизода „Здрач“.

Първоначално Ким помислил, че това е просто друг самолет, но осъзнава, че е прекалено близо и нещо странно излъчвала сцената, така че той сграбчва телефона си и започва да записва. Според него, той  не можел да повярва на какво става свидетел, тъй като изобщо не било самолет. Вижда, че НЛО се разделят на шест мистериозни обекта, заобиколени от зеленикаво-жълта пулсираща светлина. Свидетели станали и всички пътници на полета.

Инцидентът се случил през деня, което го прави още по-интересен.

Публикацията подготви: П.Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.