Начало / НЛО / НЛО над Лас Вегас

НЛО над Лас Вегас

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Лас Вегас стана арена на НЛО активност през последните две седмици. Някои теоретици на конспирацията предполагат, че военновъздушната база Нелис, разположена точно в покрайнините на Лас Вегас, е мястото, където са базирани под земята колонии на така наречената извънземна раса “Високите бели”. Размерът от 1350 квадратни мили се смята за достатъчна площ за чужденците, за да изградят подземни бази. Жена е видяла НЛО в близост до Базата на ВВС- Нелис. Тя твърди, че е виждала подобни загадъчни светлинни два пъти над дома си близо до Булевард “Мартин Лутър Кинг” и “Carey Avenue” в Северен Лас Вегас. Тя заяви, че първата среща се е случила в неделя (05.02.2017) около 19:30 ч., когато тя забелязала странно движещи се светлини, докато записвала видео, качвайки го на живо във Facebook, което продължило повече от час. Жената също така твърди, че наблюдавала с бинокъл странни “израстъци”, които излизали от един от светлинните обекти. Свидетелите всъщност ясно заявяват, че това не са със сигурност дронове, хеликоптери или самолети.

В следващият репортаж Том Джонс съобщава, че е направил контакт с летището на Северен Лас Вегас и летище “Макарън” за да попита за НЛО. Той се позовава и на отговора на FAA, откъдето са заявили, че не са имали някаква странна активност или движение на самолети в района по това време. Вижте още.

Тук ще поставя още две клипчета на НЛО в небето над Лас Вегас, Невада. И двата са заснети от Стивън Бароне. Трябва да подчертая, че тук преминават

Свидетелски доклад за видео 1: Снимах това видео от моя двор в района “Summerlin, Las Vegas, Nevada” в нощта на 4 февруари 2017 г.
Това изглежда е един единствен НЛО, който изглежда, че търси нещо. Знам това, защото, ако беше по хълмовете и планините на юг от “Blue Diamond Hills” няма начин той да пътува в идеално права линия, докато се движи по южния край в долината на Лас Вегас. Направих всичко възможно, за да синхронизирам и видеокамерите, за нормално и за нощно виждане по време на събитието.

Трябва да подчертая, че тук преминават и самолети. Но те както ще видите се движат праволинейно високо в небето с обозначителни премигващи светлини.

Свидетелски доклад за видео 2: 8 февруари 2017 г. Това беше една невероятна нощ, защото се случи нещо ново. Червени мигащи НЛО се движеха по цялата местност в основата на планината до Лас Вегас към небето и обратно с невероятна скорост и маневри. Беше ми много трудно да работя едновременно с две камери. Ето защо направих една голяма грешка, като не е проверих камерата за нощно виждане защото мислех че снима, а на моменти не беше снимала изобщо. Така че съм пропуснал някои кадри. Разстоянието между моето място и това което се случи, е около 15 мили. Това беше още едно невероятно събитие.

Публикацията преведе и подготви за вас: П.Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

„ФЕНОМЕНЪТ“ / The Phenomenon (2020)

„ФЕНОМЕНЪТ“ /The Phenomenon (2020)/ е първият документален филм с висока продуцентска стойност, който събра частите …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.