Начало / НЛО / НЛО над САЩ и Мексико (Видео)

НЛО над САЩ и Мексико (Видео)

MUFON logo 1Знам, че скоро не съм качвал информация за НЛО в този сайт. Това не трябва да говори обаче, че нищо не се случва по този въпрос. Напротив, НЛО са заснети през последните четири месеца по цял свят и според статистиката на МУФОН, реалните наблюдения и доклади в сравнение със същия период от миналата 2016 год. се е увеличил с 10%. Аз лично нямах достатъчно свободно време  през тези месеци за да поддържам жива тази информация. Но се надявам съвсем скоро да подновя тази дейност. В този пост ще Ви представя два видео документа, които са доста интересни, а и от личен опит смятам, че са напълно реални и не са поредните фалшификати. Първия запис е направен над Сиатъл, Вашингтон (САЩ) на 9 октомври 2017 год. Свидетеля и автора на видеозаписа е изпратил доклад в МУФОН на събитието.

Доклад на свидетеля:

Три ярки светлини, които видях, се движеха и промениха местата си в небето. Аз отидох в задния двор на една сграда, за да видя по-добре трите светлини. Те в началото бяха над водата и след това се преместиха над дърветата. Това не ми направи силно впечатление, докато не осъзнах, че те няма да изчезнат, а просто се движат и променят местата си. Гледах ги и ги записах за около половин час.  Светлините в крайна сметка изчезнаха. 

Автор (източник: MUFON)

Следващите кадри са заснети в небето над Тихуана, Мексико на 28 септември 2017 г. Направени са от страна на плажа на Тихуана, точно южно от границата под Империал Бийч, Калифорния (САЩ).

Публикация: Петър Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page