Начало / НЛО / НЛО над Уикъмб, Великобритания (5.09.2016)

НЛО над Уикъмб, Великобритания (5.09.2016)

В социалните медии се появи интересен видеоклип, показващ четири странни обекта, плаващи в небето над High Wycombe, Великобритания. Жителите на Уайкомб споделят в интернет, че извънземни същества са посетили града им. Кадрите са заснети от към West Wycombe Hill, гледайки към Downley.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Лаура Менсър (Laura Manser) е авторката на видеоклипа. Тя записва четири минути в около 20:30 ч. понеделник вечер (05.09.2016). Лаура заснема две ярки сферични кълба от светлина, които буквално висят в небето над града. Секунди по-късно, още две стават видими под първите две. След това Неидентифицираните Летящи Обекти създават различни модели, докато се придвижват из небето. След странната си среща, г-жа Менсър споделя видеото си във Facebook, където бързо става достъпно до хиляди потребители на интернет. Както винаги, някои предполагат, че това може би са военни самолети, лазерно шоу (?), китайски фенери или дронове. Въпреки скептичните мнения Лаура Менсън споделя още, че странните светлини останали видими в небето за около тридесет минути. На първо място, тя и нейните приятели се шегували, че светлините са от извънземни апарати, но с течение на времето, те се убедили в сериозността на случилото се, защото това са може би наистина летящи обекти от други планети.

Информацията подготви за Вас, Пешо Симеонов.


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Тъй като през тази година правителството на Обединеното кралство е готово да предостави още една …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.