Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / НЛО – РАЗСЕКЕРЕТЕНИ

НЛО – РАЗСЕКЕРЕТЕНИ

НЛО разсекретени(UFO’s Declassified)

Канадска документална поредица, 2014 г.

Резюме за филма от Пешо Симеонов

Peter Simeonov Black & Wite 200pxКато цяло сериала е много добре направен. Пилотният Епизод 1 е един добър старт. Битката за Лос Анджелис. Ако не знаете нищо за този инцидент, епизод 1 обхваща темата доста добре. Разказвача е добре избран, защото звучи много на Майк Роу. Тази озвучителна версия на български език е както винаги унищожителна за истинските качества на филма. Много пъти съм казвал, че ако актьорите в България, след като завършат НАТФИЗ не могат да се реализират за това, което са учили, поне да не развалят вече създадени чуждестранни продукции с много труд. Едни хубави субтитри биха свършили отлична работа. Но в България както винаги нещата са винаги в обратна посока. Васил Найденов беше казал: ” Нахалния човек ме плаши, защото той може да погребе много хора, които са наистина талантливи!”.

ScreenShot001За съжаление тези епизоди не ми дадоха абсолютно никаква нова информация. Може би, защото вече съм гледал много подобни документални филми,. А и знам много повече за случаите от разсекретените документи. По темата в тази серия вече съм писал (Виж тук). Все пак е разочароващо да не открия нищо ново, просто повтаряне на старата информация, последвано от вечното телевизионно натякване, че доказателствата са неубедителни. Което е доста старомодно за промъкване на скрито съмнение, като пропаганда. Специално в този епизод е доста смешно твърдението на скептиците, че това са просто балони или кълбовидни мълнии. Ако не сте гледали до сега НЛО документални филми, то това е вашия сериал. Ако сте твърд НЛО ентусиаст не го препоръчвам, тъй като не съдържа нищо ново. Всъщност това е ваш избор! Приятни минути!


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТРАНС-ИЗМЕРЕНИЯТА / Извънземни в древността Еп11/С14

Може ли паранормалната активност да се обясни със същества, влизащи в нашия свят от други …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.