Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / НЛО са наблюдавали лунните кацания в нови снимки на НАСА

НЛО са наблюдавали лунните кацания в нови снимки на НАСА

Изследователи уфолози са започнали усилено търсене, на странни явления запечатани на хиляди снимки, освободени наскоро от НАСА и направени по време на епопеята “Аполо” до Луната.

И изглежда има ефект, защото изследователите твърдят, че са открили три отделни снимки, показващи НЛО в близост до лунната повърхност, само дни след като американската космическа агенция, публикува архива онлайн. Тази седмица НАСА пусна хиляди снимки с висока разделителна способност, направени от нейните мисии “Аполо” до Луната за първи път. Повече от 8400 са качени от американската космическа агенция онлайн в сайта photosharing Flickr. Те предлагат нов поглед към периода, когато Нийл Армстронг направи първите стъпки на човека по лунната повърхност. И това е една “нова възможност” за търсене на достоверни доказателства за разумен живот извън границите на нашата синя планета. На една от снимките, след като се направи увеличение, се виждат ясно три светлини в далечното пространство.

"НЛО" бе открит в изображение от мисията "Аполо" 17
“НЛО” бе открит в изображение от мисията “Аполо” 17

Снимка направена по време на Аполо 17, е смятана за голям пробив, който уфолозите са успели да постигнат до момента. Тя показва мистериозен триъгълен обект с три светлини по него. Disclose.tv публикува изображението онлайн, където се казва: “Има стотици снимки, направени по време на мисиите Аполо, които показват, загадъчни, мистериозни и странни снимки на мистериозни обекти на Луната. Това изображение, по-специално направено от Лунарния модул на Аполо 17 от астронавта Харисън Шмит, един от последните трима мъже стъпвали на естествения спътник на Земята, показва мистериозна триъгълна форма в горната дясна част на изображението. Тук не става въпрос дали изображението е реално, тъй като е официално от сървъра на NASA, заедно със стотици други изображения, заснети по време на мисиите Аполо. ”

Нека видим и следващата открита снимка, съдържаща подобен триъгълен НЛО, но този път от мисия “Аполо” 12 на НАСА до Луната.

Това е изображение от "Аполо"12
Това е изображение от “Аполо”12

“Триъгълници с форма на НЛО са били наблюдавани от милиони хора по целия свят и макар мнозина да предполагаха, че това са секретни военни апарати, оправдавайки скептицизма си за присъствието на по-висш разумен живот от нас на планетата ни, може би тези снимки са най-доброто доказателство за извънземната хипотеза. Военни секретни проекти в атмосферата на планетата е възможно но в открития космос, това вече звучи невъзможно, дори смешно, а още повече и в орбита около Луната през 60 – 70 години от миналия век. Тези снимки ни оставят само един възможен извод, мисията Аполо и астронавтите на НАСА никога не са били сами в космическото пространство, нито и на Луната.” казва Скот Уоринг, редактор на “UFO sightings Daily” и допълва: “Това е наистина нещо против всички скептични изказвания до момента на водещи учени от световен ранг за извънземните цивилизации.”  Вижте и третата официална снимка на НЛО от архивите на НАСА, отново от мисията “Аполо” 17 до Луната.

НЛО "Аполо" 17. Оригинална снимка на НАСА
НЛО “Аполо” 17. Оригинална снимка на НАСА

“Да се стреснеш от цветовете и красотата на заснетите НЛО е много меко казано. Всички доказателства сочат към  100% реални извънземни посетители момчета. Няма съмнения тук. Това е НАСА!” – възкликва Скот Уоринг.

Всъщност откритията те първа предстоят. Друга снимка е открита скоро от мисията на  Apollo 12 от Jason Hunter и е поставена в Youtube, която показва далечен светещ обект, прелитащ над Луната по време на мисиите Аполо до естествения спътник на Земята. И за да завърша тази публикация, ви поставям по-долу откритието на Jason Hunter сред хилядите нови снимки разсекретени съвсем наскоро от Космическата Американска Агенция. Възможно е тези снимки да са пропуснати от цензура, тъй като много добре знаем, че НАСА има назначен специален екип, който “трие” неудобни обекти от фото-документи. Това вече не е конспирация, а факт.  Публикацията подготви за вас: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page