Начало / НЛО / НОВ ВИДЕО ДОКУМЕНТ ПРЕДСТАВЯ ДИСКОВИДЕН АПАРАТ ДА КРЪЖИ БЛИЗО ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

НОВ ВИДЕО ДОКУМЕНТ ПРЕДСТАВЯ ДИСКОВИДЕН АПАРАТ ДА КРЪЖИ БЛИЗО ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

Нов видео запис показва странен обект, който се приближава много близо до Международната космическа станция и след това изчезва с огромна скорост.

You Tube канала “SecureTeam 10”, който е с близо 900 000 абонати, пусна част от този видео документ.

НАСА публикува изявление за инцидента, като го свързва с твърденията за нередности около МКС като казва, че това са просто нарушения в обектива и не представляват извънземно присъствие. Тайлър Глокнерr, кой стои зад гласът на “SecureTeam 10”, заяви, че  НЛО се премества така, сякаш знае, че камерата записва.

Трябва да допълня, че съобщенията за НЛО са се увеличили през последните години. Книгата “UFO Desk Reference” разкри, че наблюденията на НЛО в САЩ са нараснали от 3479 през 2001 г. до 11 868 през 2015 г.. Резюмето на книгата в Amazon (Виж тук),  представя и анализ на данни за повече от сто хиляди наблюдения на НЛО, съобщени по време на първите 15 години от 21 век.

Вижте видео записа и вие:

Автор на публикацията: Петър Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

„ФЕНОМЕНЪТ“ / The Phenomenon (2020)

„ФЕНОМЕНЪТ“ /The Phenomenon (2020)/ е първият документален филм с висока продуцентска стойност, който събра частите …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.