Начало / ВИДЕОТЕКА / НОВ ДРАМАТИЧЕН СЕРИАЛ ЗА НЛО “ПРОЕКТ СИНЯ КНИГА”

НОВ ДРАМАТИЧЕН СЕРИАЛ ЗА НЛО “ПРОЕКТ СИНЯ КНИГА”

ТВ канал “HISTORY”, започва годината точно днес (8.01.2019) с нов драматичен сериал за НЛО със заглавие “Проект Синя книга”. Сериалът от 10 епизода се основава на истинските, най-секретни разследвания на неидентифицирани летящи обекти ( НЛО) и свързаните с тях явления, провеждани от военновъздушните сили на Съединените щати от 1952-1969 г., с участието на звезди, като Айдън Гилен (“Игра на тронове”) и Майкъл Маларки (“Дневниците на вампира”). „Проект Синя книга” е вдъхновен от личния опит на д-р Дж. Алън Хюнек (Gillen), блестящ професор в колеж, нает от САЩ. Военновъздушните сили създават тази нелегална организация (Проект Синя книга), която изследва хиляди случаи, над 700 от които остават нерешени до ден днешен. Всеки епизод ще бъде извлечен от действителните преписки и разсекретени документи на НЛО с автентични исторически събития от една от най-мистериозните епохи в историята на САЩ. През целия сезон, ще бъдат изследвани документирани събития, като например инцидента с “Flatwoods Monster”, който се случи в Западна Вирджиния, “Gorman Dogfight of Fargo” в  Северна Дакота, “Lubbock Lights of Lubbock” в Тексас , “Chiles-Whitted UFO Incident” случил се в Монтгомъри, Алабама и много други. Потопете се в теми като доверие, инстинкт, истински новини срещу фалшиви новини и прикриване на факти и доказателства от правителството на САЩ. Сериалът „Проект Синя книга” обхваща света на науката и изследването на неизвестното. НЛО драма създадена по невероятен начин, която прави своя серия дебют във вторник, 8 януари, 2019, в 10 PM ET / PT. От A + E Studios, продуциран от Academy Award и Golden Globe® на Роберт Земекис (Forrest Gump, Back to the Future, Contact).

Професор Алън Хайнек

Всъщност кой беше Алан Хайнек. (Виж тук) Д-р Йозеф Алън Хайнек е американски астроном и уфолог, най-известен с изследванията си за НЛО (неидентифицирани летящи обекти). Той е бил научен съветник на проучванията на НЛО, които са предприети от американските военновъздушни сили, след което той се включва в собствено независимо проучване за НЛО събития. В крайна сметка той разработи система за описване на наблюдения на НЛО в шест категории въз основа на фактори като разстояние на наблюдение, външен вид и особености. Тази система, известна като система за класификация в близък контакт, даде добре познатите категории като “Среща от първи вид’ и т.н., го определи като един от най-важните авторитети по този въпрос. Хайнек е действал като научен съветник за проучвания на НЛО, предприети от военновъздушните сили на САЩ по три последователни проекта: Проект “Знак” (1947–1949), Проект “Гняв” (1949–1952), и Проект “Синя книга” (1952-1969).

Проф.Лъчезар Филипов и Петър Симеонов
Проф.Лъчезар Филипов и Петър Симеонов

Според мен, изглежда обществото ще бъде бавно въведено в истината за извънземното присъствие. Тази година се очакват още разкрития по темата. Започването на 2019 година с подобен откровен сериал по действителни събития от Проект “Синя книга”, за който бяха запознати през изминалите десетилетия само уфолозите, е крачка към този процес, защото когато проектът „Синя книга“ беше разсекретен, никой не говореше за това. Обществото през годините е “успивано” от глупостта на масмедиите, което продължава и до днес. Надявам се скоро да започне поетапно расекретяване на най-голямата истина в историята на човечеството. Аз лично се боря с това вече 20 години. Осмиван, подиграван, отхвърлян, днес с гордо вдигната глава мога да кажа смело, че търпението и упоритостта се възнаграждават. Качества, които вече липсват в съвременното общество. Същото мога да кажа и за моя приятел и много уважаван от мен Проф. Лъчезар Филипов. От трейлърите ясно се усеща, че тези серии ще бъдат под нова светлина на поднасяне на тази тема, към зрителите. Още повече, че събитията са внимателно документирани от правителството на САЩ, което стана ясно след като ЦРУ разсекрети милиони документи по темата. Надявам се скоро да пуснем и тук 10-те епизода с български превод.

Публикацията подготви за вас: П.Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Тъй като през тази година правителството на Обединеното кралство е готово да предостави още една …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.