Начало / ИГРАЛНИ ФИЛМИ / ОТВЛЕЧЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ: ИНЦИДЕНТЪТ В ЛЕЙК КАУНТИ

ОТВЛЕЧЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ: ИНЦИДЕНТЪТ В ЛЕЙК КАУНТИ

Alien-1998-MALKAОтвлечени от Извънземни:Инцидентът в Лейк Каунти (Отвлечени от Извънземни: видеозапис на сем.Макферсън в Австралия) е псевдо-документален филм, режисиран от Дийн Алиото. Всъщност филма е създаден по действителен случай по разказите на австарлийско семейство. Тази версия на филма е първоначално излъчена по UPN на 18 януари 1998 г. Томи, тийнейджър от Лейк Каунти, щата Минесота, който прави домашен филм на вечеря за деня на благодарността, заснема случващото се докато семейството му е нападнато и в крайна сметка отвлечено от извънземни. Филмът води до объркване и противоречия между зрителите, много от които смятат, че той е заснет в реална обстановка, и не осъзнават, че е измислен. Въпреки всичко, тези събития са били факт, и филма е направен по разкази на самите очевидци, които са останали анонимни, нещо, което не беше споменато от критиците на филма, което от друга страна пък прави филма още по-интересен. Този филм е класика в жанра и затова го включваме в списъка за онлайн гледане в нашия сайт. Отворете съзнанието си, но не забравяйте да затворите преди това вратите. Пожелаваме Ви приятно гледане.

incident-in-like-county_00000


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” / 6E / 2С (БГ превод)

БЛИЗКИ СРЕЩИ Епизод 6 / Сезон 2 Докато е на снимачната площадка на култовия филм …

2 коментара

  1. Miroslav Markov

    Този с пушката съм го виждал някъде в някой филм може би

  2. Това е игрален филм. Това не е действителен филм. И тук в сайта е в графата за “игрални филми”. Така, че тук всички са актьори.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page