Начало / Отвличания / ОТКРИТ Е ПЪРВИЯ МЕМОРИАЛ В САЩ ЗА ОТВЛИЧАНЕ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ

ОТКРИТ Е ПЪРВИЯ МЕМОРИАЛ В САЩ ЗА ОТВЛИЧАНЕ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ

По-рано тази година, Музея и Great Barrington Historical Society инициира дружество за наблюдения на НЛО и отвличания от извънземни. Всъщност това е асоциация на свидетели, които са преживяли странни инциденти свързани пряко с интелигентно извънземно присъствие. През изминалата седмица те издигнаха паметник в гр.Бостън, Масачузетс , за да отбележат такъв инцидент. Паметникът е финансиран и създаден от коалицията на свидетели, които са присъствали на един незабравим ден през 1969 г. Томас Рийд е един от основните свидетели на събитието. Според него, той и семейството му са преживяли странна среща на мястото на паметника през 1969.

Бостън Глоуб (Boston Globe) съобщава в статия относно инцидента; Случая с Рийд  е низ от странни срещи на семейството му, които започнали още през 1966 г. Първата среща се е случила, когато Рийд е бил на шест години в тяхната ферма за коне. Той и малкият му брат видели странни светлини от гората. По-късно забелязали странни фигури в коридора на дома им. Те видели огромен апарат с формата на диск в двора и били взети от съществата на борда му. През следващите няколко години, те имали още подобни инциденти. В един случай, Томас Рийд си припомня как странни светлини от небето са вдигнали автомобила на майка им по време на шофиране с неговия по-малък брат и баба му. След това те се оказали в масивна светеща стая, където се срещнали с две високи същества с много тънки тела и големи глави, подобни по структура на насекоми или по-точно по описанията на семейство Рийд, подобни на мравки.

Мястото на паметника е в близост до мястото, където се е случил първият инцидент. Според него, статуята означава много за Рийд и семейството му. Възпоменателният двуметров паметник маркира първия официален случай в Съединените щати за отвличане от Извънземни Биологични Същества. В действителност, това е триумф. Хората, с висок статус от политическия елит в Масачузетс, които са имали подобни срещи са направили една основна и първа крачка към официално разгласяване на този проблем и са постигнали политически принос в отваряне на една нова глава в обществените дебати по темата.
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

“ПАЦИЕНТ 17” – новият документален филм за извънземните импланти и Д-р Роджър Лиър

Предметът на отвличане от извънземни и свързания с тях феномен за извънземни импланти често се …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page