Начало / ОБЩЕСТВА / Илюминати / ПЕДОФИЛИЯ И СОДОМИТ В СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ (1)

ПЕДОФИЛИЯ И СОДОМИТ В СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ (1)

“…Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу всесветските управители на тази тъмнота, срещу духовните сили на нечестието в небесните места…”  Живата Библия (Ефесяни Гл.6 – 12)

 

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Беше ми много трудно да започна подобна статия. Още повече да я напиша. Това е много потискаща информация и за мен лично, докато я завърша, ме обгръщаше една странна пелена на мрак и тъмнина. Знаех обаче, че трябва да бъде написана, поради истината, която ще носи след себе си. Темата за педофилията и педерастията в световен мащаб е умишлено потискана. Виждам я затворена в тенджера, която ври и кипи, а похлупака едвам се задържа на мястото си и ако го вдигнете изведнъж, парата ще изгори сетивата ви. Може би за това доста журналисти не смеят да навлязат в тази мръсна зона. Но тя е там. Тя съществува. А днес дори в още по големи мащаби. Но да не губя времето ви, а да започваме. Преди да го направя обаче, нека видим какво казва Библията по този въпрос:

библия“…За това Бог го предаде на срамотни страсти, както и жените им естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребелние на женския пол, изгаряйки в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бог, Бог ги предаде на развратен ум, да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза, пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба: шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безрасъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви, които при все че знаят Божията милостива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.” (Живата Библия: Послание към Римляните Гл. 1/26-32)

Около 12 процента от непълнолетни лица, държани в правителствен арест в САЩ, са сексуално малтретирани, а в някои подобни учреждения тази статистика достига зашеметяващата констатация, едно от три деца. Това не е измишльотина! Това е правителствен доклад публикуван още през 2010 година на 7 януари от Бюрото за статистика на правосъдието /BJS/ (Виж тук). От този доклад става ясно също, че по-малко от 10 на сто от 26,550 задържани непълнолетни в затвори в САЩ са малтретирани от персонала на затвора, и 2,6% от ръцете на други затворници. Както винаги аз подкрепям статиите си с документи. Така, че тук отдолу поставям оригиналния доклад в PDF формат. Можете да го прегледате, като кликнете (тук)

Сред изследваните шест учреждения за непълнолетни престъпници нивото на сексуално насилие е висока, близо 30 от 100%. Според Асошиейтед прес, (Виж тук) тези шест правителствени учреждения са “Pendleton” изправителен дом за непълнолетни в Индиана; Център за лечение “Corsicana” в Тексас (Corsicana Residential Treatment Center); “Backbone Mountain” младежки център в Суентън, Мериленд; Самарканд Център за развитие на младежта в Ийгъл Спрингс, Северна Каролина; “Cresson Secure Treatment Unit” в Пенсилвания и изправителен център “Culpeper Juvenile Correctional Center, Long Term” в Митчълс, Вирджиния. “Широкото сексуалното малтретиране на деца в поправителни домове показва, че държавните служители или не обръщат внимание или е твърде притеснително за тях, да направят правилното нещо”, каза Джейми Фелнър , старши съветник на ХРУ. Той казва още: “Високите темпове на виктимизация (виктимизация: осъдителната склонност на човек да се изживява като жертва) са силно свидетелство за провала на правителствата към грижата за защита на момчетата и момичетата в държавата.”

Данните от изследването показват още, че гей младежта е в по-висок риск от хетеросексуалната, едно от всеки пет съобщения са за злоупотреба от ръцете на един служител или съкилийник. Мъжете са по-склонни да докладват за сексуална злоупотреба от жените (10,8% до 4,7%). А 95 на сто от тези доклади, сочат за злоупотреба от персонала на тези домове, като насилникът в повечето случаи е от женски пол. Но този резултат може да бъде повлиян от факта, че 91% от младите хора в ареста са мъже.Въпреки, че нивото на насилие не е изненадващо, то разпространението на сексуално насилие от страна на персонала на подобни държавни институции, особено на работещите жени там, е вече наистина шокиращо, казва Линда Макфарлън, заместник изпълнителен директор на JDI (Just Detention International), която се бори, за да сложи край на сексуалното малтретиране над тези, които са задържани. като допълва:”Много от тези младежи са най-вече уязвими и травмирани от всички наши общности които са ги поставили в ареста, защото се считат за опасност, а в същото време са малтретирани от същите тези институции, които би трябвало да им помогнат да се подготвят за живот в обществото, което просто е една невероятна пародия.” Или с други думи, децата които са направили престъпления, поради лоша семейна среда, влизат в един порочен кръг на сексуално малтретиране. Спасени от секс тормоз, са поставени обратно от системата в същото положение или влизат в един капан от който май няма никакъв изход.

17

Темата е табу. Това трябва да е ясно. Но тя е и широкообхватна, щом трябва да говорим за сексуално малтретиране на деца. Спектъра е цветен. В това световно явление, като нелегалната педофилия, влизат разбира се и деца бежанци. Тук по-смразяващ е факта, че именно институциите, които трябва да осигурят защитните механизми срещу подобно сексуално малтретиране, са именно фактора, който прави тъкмо обратното. Например 60% от бегълците, които са жертви на трафик на секс в САЩ, са били в ареста на защитни услуги за деца (Виж тук). Много пъти, когато децата са спасени от секс трафикантите са пуснати обратно в системата на приемните грижи, за да влязат отново в същия порочен цикъл. Жертвите могат дори да набират други деца. Наричат ги “защитени деца”. Системата е следната. Тези “деца протектори” се вкарват в определени бедни квартали, чрез подставени приемни родители за да набират повече деца в системата, така учрежденията получават по-голямо федерално финансиране. Или самите институции са организирани да си набират все повече деца от финансов интерес, а това води до друг проблем. Той води до сериозен недостиг на добри приемни родители, за да се справят с излишъка на деца, което означава, че системата се е пропукала и този излишък се разпределя към родители, които изобщо не се проверяват и могат да се квалифицират, като потенциални педофили, които съвсем легално под прикритието на “приемни родители” си набавят невинни жертви. През 2011 год. при одит на учрежденията за приемна грижа в Сакраменто в САЩ, са открити адресатите на повече от 1000 регистрирани сексуални престъпления съвпадащи с адресите на лицензирани учреждения за приемна грижа (Виж тук). Почти 600 от тези престъпления са били обозначени с “висок риск”. В доклада се посочват редица фактори, застрашаващи тези деца, включително и липсата на цялостно и незабавно разследване на съобщенията за сексуални посегателства. Всъщност тези съобщения са били пренебрегвани.
Секс трафикантите пък от друга страна, нападат безпомощни деца, които се чувстват изоставени от техните семейства и изгубени в система от доставчици, която не се притеснява да предприема последващи действия от пренебрегване на докладите и съобщенията за това.  Това са този тип деца, които са останали незащитени точно от системата за “защита на деца” и по този начин стават много лесна плячка за детски секс, робство и проституция. Търсенето днес на деца в трафика за секс е огромно. а още по-голямо е търсенето в световен мащаб. Интернет-базирани общности от хора, споделят снимки и техники за тези свои низши страсти, почти необезпокоявани. Особено в тъмната страна на мрежата. Ако все още не знаете, интернет не е само това, което виждаме от познатите ни браузъри. Това, което виждаме е само върхът на айсберга. Под повърхността на водата може да се учудите, каква огромна мрежа от невидима на пръв поглед информация се обменя по анонимни канали. Нарича се “Дълбока мрежа” (Виж тук). Според Международния център за изчезнали и експлоатирани деца (ICMEC), от милионите порнографски изображения в интернет, 10% са на бебета и малки деца, а 76% са на подрастващи деца (Виж тук). Това са фрапиращи цифри. Но това не е всичко. Почти 90% от всички “порно спектакли” в интернет са с участието на експлоатирани деца. Ето защо Глобалния женски център за правосъдие заяви, че “трафикът на хора е далеч по-изгоден, отколкото продажбата на наркотици или оръжие, тъй като децата се смятат, като стока за многократна употреба.” Обикновено, когато говорим за такъв вид порно услуги, като педофилията например, инстинктивно смятаме тези хора с лош и отблъскващ външен вид, пропаднали личности в обществото и обикновено подозираме, че са от престъпния свят. Това е голяма грешка. Потребителите на подобни порно услуги, според ICMEC, “… са лекари, политици, адвокати, бизнес ръководители, учители, треньори или всички, които не изглеждат в ежедневието зли. Това са хора със семейства. Това са хора с религиозни висши длъжности и постове. Преди няколко години беше разпространен шокиращия случай за мрежа от педофилия в католическата църква например (Виж тук),(тук) и (тук).  Имаше разкрития и в българската православна църква, за педерастия (Виж тук), което не бива да подминавам, само защото съм български християнин. Ами представете си тогава, неразкритите колко са. А те са много, защото подобни мрежи за трафик на деца за педофилски страсти на заможни персони, са покровителствани от високо. Приемат се закони в защита на деца в подобно положение, а всъщност няма разкрития, няма разследвания, а дори и да има, те бързо се оневиняват от корумпираната съдебната система. По времето на Джордж У. Буш например, влезе в сила закон в САЩ, според който правителството е трябвало да преследва предприемачи, които купуват или продават хора, но малко след това се забрани на федерални служители, изобщо да правят това (Виж тук). Като оправдание, агенциите твърдят, че те не разполагат с необходимите ресурси, за да преследват фирми, обвинени в трафик на хора. Правозащитни организации обаче, отказват да повярват, че бездействието от страна на правителството се дължи единствено на ограничени ресурси. Тук става въпрос за защита на такъв вид престъпност от много високи нива на хора с власт и картелите, които стоят над тях. Организирания трафик всъщност изисква системна корупция и от специална операция на ФБР се оказа, че това е много сложна мрежа, която работи в световен мащаб. А в доклад (Виж тук) на Службата на ООН за наркотици и престъпност се посочва, че съществува огромна верига от корупция, която включва разузнавателни служби, полиция, митнически агенти, силите за сигурност, местни служители, хора с влияние върху държавни служители и списъкът разбира се продължава. Но нека не забравяме, че случаи на педофилия има и от служители на ООН. Така, че както казах в една от моите статии в този сайт, лицемерието е една от основните движещи сили на така наречената днес “демокрация”. Всъщност властта от високите етажи, която не иска светът да узнае за педофилските им наклонности, прибягва дори и до най-крайния метод за да прикрие следите си, а той е, колкото и крайно да звучи – убийствата.

В началото на 2008 година сенатор Нанси Шефер от щата Джорджия, разпространи шокиращи данни за държавните спонсорирани отвличания на деца за педофилия в Северна Америка. Нейният доклад представя доказателства, за корумпирания бизнес на организацията за защита на децата в САЩ. Той е в основата на много лекции и интервюта, които тази смела жена е дала по темата. Смела, защото малко след този доклад тя е уволнена и остава извън Сената на САЩ.

На 26 март, 2010 г., полицията от Хейбършам, щата Джоорджия, САЩ съобщават, че са открили Нанси Шефер и съпруга й Брус Шефер мъртви в дома си. Официалният доклад е, че това е самоубийство, и че Брус Шефер е убил жена си и след това е обърнал дулото на 0,38 калибровия пистолет към себе си. Това “самоубийство” според полицията е доста спорно, защото излязоха много въпросителни от страна на петте им деца, роднините на семейството и нови разкрития, които сочат, че това е било убийство. Тук няма да се спирам в тези подробности, но оставям линк за повече информация към версията за убийство на сенатор Нанси Шефер и съпруга и. (Виж тук) Една година преди да бъде убита тя дава много силно интервю пред известния критик на американската корпоративна политика, Алекс Джоунс. Казвам го за търсещите още информация по случая. (Част първа тук) и (част втора тук). Интервюто е в четири части. Казаното от нея е направо шокиращо. Няма как да представя в тази статия всичко, което ни представя Нанси Шефер. Който има желание може да преведе нейните твърдения, за да имат повече българи достъп до подобна информация. А аз ще продължа по линията на темата с още факти.

Goldman-Sash-logoВсички в “матрицата”са чували за “Голдман Сакс”. Това е една от най-старите инвестиционни банки на САЩ. Тя е финансов консултант на редица влиятелни компании, корпорации, правителства и влиятелни семейства по цял свят. Ако погледнем независими от гледната точка на която и да е пропаганда, това си е една престъпна организация, която използва парите на американското население за да финансира апетита за алчност на елита в Съединените Щати. Въпреки многобройните скандали в които беше замесено името на тази банка, един от тях остана в сянка. Той беше умишлено заглушен. Става въпрос за частен инвестиционен фонд, управляван от Goldman Sachs Group Inc (GS.N), който се е съгласил да продаде дела си в медийна компания, която работи във форум за секс трафик на хора. GS Capital Partners III  подписва договор да продаде 16-процентния си дял в Village Voice Media, която е собственик на сайта, наречен Backpage.com. Фондът започва преговори с Village Voice Media през март 2010 г. Продажбата е съобщена за първи път в една колона от Никълъс Кристоф в The New York Times. Фонда на Голдман Сакс инвестира забележете, $ 30 милиона през Village Voice през 2000 г. Инвестицията е превърната в 16 процента миноритарен дял, когато Village Voice се слива с New Times Inc през 2006. Голдман Сакс отказва да разкрие цената на продажбите, но заяви, че фондът е загубил “голяма част” от своята инвестиция. Village Voice Media изчезва от регистрите и когато разследващи журналисти ги издирват за коментар, те стават не откриваеми. Инвестицията на фонда на Голдман Сакс в он-лайн рекламата за проституция, генерира 3,1 милиона долара в приходите само през февруари 2000 г., от пет интернет страници в САЩ , което представлява увеличение от 9,8% в сравнение с година по-рано, според интерактивни медии и класифицираният рекламен консултант AIM Group. Близо 80 на сто от приходите се дължи на Backpage.com, казва AIM в доклад, публикуван на 22 март 2010 год. Village Voice Media притежава също така и алтернативен вестник “The Village Voice”, който е основан през 1955 г. През годините вестникът публикува новаторски изследвания и е получил три награди Пулицър. На гърба му са поставяни страници, в продължение на десетилетия и са били бастион на реклама за “ескорт” услуги. Изглежда, че детската проституция е била търсена услуга на влиятелни личности в американското общество през всичките тези години. А Backpage.com също публикува списъци за стотици други подобни секс услуги, чрез “класифицирана” реклама в цялата страна. Този частен фонд е бил основан от политици, банкери и притежатели на големи компании в щатите. (Източник – Виж тук)

педофилия 1 peshakoff.net

Както казах в началото на тази статия, информацията е доста потискаща. В тази развратна среда участват дори съпругите на така наречения световен елит. Например съпругата на Мит Ромни е инвестирала в Backpage.com. Сайта, за секс трафик на хора, който е бил финансиран от частния фонд на Голдман Сакс. Чрез компанията си “Ann Romney Trust” съпругата Ан Ромни на кандидат президент на републиканската партия в САЩ, през изборите на 2012 год. Мит Ромни е инвестирала във фонда, управляван от Goldman Sachs Group Inc. Те са финансирали медийна компания, която според критиците улеснява трафика на секс. (Виж тук) Мит Ромни е с висок ранг в общността на мормоните. Мормоните всъщност за известни с демоничен култ към сексуалното малтретиране. Това не е моя констатация, а е факт, за който ще поставя по-нататък повече информация и доказателства. Но за да не бъда прекалено кратък в тази статия за мормоните, ще кажа като допълнение, че тази общност практикува полигамия или на български многоженство. Мъжете имат право да притежават много жени. Поради тази причина секс трафика на малолетни при тях е огромен. Преди да приключа с тях, ще ви дам набързо един случай, който шокира и мен. През 2008 година в Тексас, съдията разпорежда на полицията, 416 деца да бъдат отстранени от полигамната секта на мормоните в щата. Те са били отстранени от родителите им заради обвинения в сексуален тормоз. Властите открили, че много от децата не знаят последните си имена, и не могат да бъдат идентифицирани. По тази причина те били оставени в ареста забележете за генетично изследване. Много от тях твърдели, че били редовно изнасилвани, като някой имали дори бебета от 50-годишни мъже, когато били само на 13 год. Отдолу поставям видео репортаж по този случай на BBC. Забележете облеклото на порасналите вече момичета, взети от мормоните още като деца за сексуално робство. (Рекламите може да премахнете след 10 сек.)

Това не са новини от циганските катуни в България. (Виж тук). Това са шокиращи факти от “Великите Съединени щати”. Както виждате, с протекцията от много високо ниво на политическата класа там. Но както казах, за мормоните трябва да отделя много повече време и място тук за да мога да представя в целия блясък тази демонична секта, която се разраства в световен мащаб много бързо. Така, че нека продължим по същество към линията на тази статия.

CIA_LogoЗамесени в детска проституция са и разузнавателните служби на САЩ. През 2005 год. един почти изстинал случай, излезе отново след разследвания на един частен детектив. Става въпрос за отвличане на деца за секс услуги от ЦРУ. Не вярвате ли? И аз не повярвах, но когато се запознах по-подробно с информацията, промених мнението си.  През ранната утрин на 5 септември 1982 год, Джони Гош е бил отвлечен в квартал West Des Moines, докато разнасял вестници. Всичко се случило бързо, тихо и професионално. Случая е разследван от агенти на ФБР тогава, но останал отворен или казано по друг начин, неразкрит. Джеймс Ротщайн е бивш полицейски детектив, който днес работи като частен и е бил нает от майката на изчезналия Джони, Норийн за да разследва отново изчезването му. Само в рамките на две седмици Ротщайн стига до изумителни разкрития. Той се добира до доказателства, свързващи отвличането на Джони с детска проституция.”По същество всичко се свеждаше само до едно нещо. Вече се досещате. Пари!” – казва Джеймс Ротщайн. Той се добрал до бивш агент на ЦРУ, който поискал да остане анонимен. Агента заявил, че е правено разследване и в крайна сметка станало ясно, че по същото време “…  834 деца, са били отвлечени от корумпирани служители на разузнавателната агенция. Ротщайн казва още, че “…тези деца са били отвлечени за задоволяване на нисши страсти на много силни хора на деня, които имат доста пари.”Той говори за хора, които харчат по 10.000 долара за да правят секс с млади момчета и момичета. И това ново доказателство посочва участието на американски държавни служители. Всъщност ето как е работела подобна система на ЦРУ, за да получава това, което иска от държавни служители. Те организират трафика и отвличането на децата, които предоставят срещу заплащане на политици или могъщи и влиятелни хора. Това е бил много добър начин да ги компрометират след това. Какъв скандал би станал, ако бъде разгласена информация, че някой влиятелен политик или някой с голям чин в армията например си поръча дете, момче или момиче, за задоволяване на извратените си страсти и тази информация стане обществено достояние? По този начин агенцията е държала под око висши държавни служители и е имала пълен контрол над тях. Джеймс Ротщайн казва:Когато погледнете фактите в цялата история по отвличането на Джони, какво точно се е случило, ще осъзнаете какви ресурси са използвани този случай да бъде прикрит. Между другото отвличането е било професионална работа и то се вписва в профила, който съм виждал през годините като професионален следовател.” Ротщайн смело заявява, че ЦРУ е замесено и се опитва да го прикрие. Той и неговия информатор от ЦРУ, са поискали информация от агенцията за още три подобни отвличания, за които двамата смятат, че са свързани. Първият случай е с Джони Гош, второто отвличане е на Юджин Мартин, отвлечен на 12 август 1984, докато (отново) разнасял вестници в Де Мойн. И Яков Уатерлинг, който бил отвлечен в неговия квартал Минесота на 22 октомври, 1989 г. ЦРУ отговорили на молбата им с писмо, в което отричат агенцията да е разследвала всеки един от споменатите случаи на отвличане. Но, източника на Ротщайн казва, че това се е случило и то за големи пари. Дори доста пъти и то със стотици деца. Той казва: “Може да поръчате едно от тези деца между $ 2500 до $ 3000 и при завършване на операцията тарифата за доплащане е била от $ 3500 до $ 4000. В някои случаи, за които знам, в зависимост от обстоятелствата, вероятно можете да получите дете и на по-изгодна цена от $ 1.500. Имаше обаче и по-големи поръчки за деца в робство до живот на цена от $ 10 000 и хората … ох, тези хора са наистина демони, даваха пари за това, като че ли са бонбони.” След тези думи искам по-бързо да премина към следващите факти, за това тук ще оставя линк за повече информация по случая с отвличане на деца от ЦРУ за педофили от елита на САЩ. (Виж тук) Между другото, не си мислете, че това се случва само в САЩ. Тъкмо обратното. Този тип трафик за доставка на деца работи и до днес с пълна сила в целия свят. И внимавайте, има го и в България. Истината е зловеща. Светът не е това, което искаме да бъде, а такъв какъвто си го направим. Щом се кланяме днес, като оглупели на Бога Пари, а се присмиваме тихичко в ъгъла на десетте божи заповеди, това са последствията. Много родители все още издирват изчезналите си деца, и чудно защо при самоинициатива на родителите да провеждат частни разследвания, точно правителствените и държавни институции  дават силен отпор за това. Защо ли? Вече знаете отговора. Тук ще ви дам един пример с един български баща, който от години се опитва да открие детето си, воювайки с пет български правителства. Всъщност прочетете повече за този случай тук – “Бащата на Съвестин“.
Преди да завърша тази първа част от тази статия, трябва да допълня, че трафикът на хора и най-вече на деца е доходен отрасъл. Сега е най-бързо развиващата се престъпна индустрия в света. В световен мащаб, тя е свързана с търговията с незаконно оръжие, и е втората преди търговията с наркотици. Спомнете си какво казваше по-нагоре в тази статия, центъра на жените за правосъдие, “… трафикът на хора е далеч по-изгоден, отколкото продажбата на наркотици или оръжие, тъй като децата се смятат, като стока за многократна употреба.” Трафикът на хора обикновено засяга жени и деца. Общият годишен приход за трафик на хора се очаква да бъде между 5 и 9 милиарда долара. Съветът на Европа заявява, “трафика на хора е достигнал епидемични размери през последното десетилетие, с глобален годишен пазар от около 42,5 $ милиарда.” А ООН признава, че близо 2,5 милиона души от 127 различни страни са обект на трафик по света. Това е зло. Това скъпи приятели е огромно зло, което все още е табу за електронните медии. И как няма да е табу. Ако в един град има само три хомосексуални личности, телевизията ще ги издири за да ви ги покаже. И то ако не всеки ден, през ден. За да свиквате с тях. Аз ще продължа тази статия, защото нямате и идея, колко много информация има още по темата. В следващата статия, която ще бъде продължение на тази, ще ви запозная с педерастията и педофилията в Белия Дом, в Холивуд, световната музикална сцена, Пентагона и още и още…Това трябва да бъде написано, без предразсъдъци, без сляпа вяра във величието на най-пропадналата морално държава в света – САЩ. В трета серия на филма ми “Сериозно за НЛО“, бях казал, че “…най-голямото зло в света, идва именно от Съединените Щати!”. Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че за жалост съм бил дяволски прав. Защото бях решил да махна този пасаж от филма ми. Алистър Кроули, най-големия психопат на този свят е казал: ” Бяло мъжко дете с перфектна невинност и интелигентност, го прави най-добрата жертва!” Това трябва да е достатъчно, защото той е най-обичания сатанист от Американския елит.

Откъс от българския документален филм "Сериозно за НЛО" 3 серия. На Петър Симеонов
Откъс от българския документален филм “Сериозно за НЛО” 3 серия. На Петър Симеонов

Скоро очаквайте продължението. Споделянето на тази статия е ваш избор. Дали да кликнете или да забравите за нея. И то само след няколко минути, когато вече ще се загънете със завивка удобно на дивана и ще си включите телевизора. Подобни статии ми костват много лично време и умствен ресурс. За тази статия той беше двоен в психологически аспект. Може би защото демоните са тук на земята, а не там някъде в небесата! Вие бъдете добри, каквото и да ви коства това. Ако не можете опитвайте се. По-добре да си отидете от този свят, опитвайки се да бъдете добри, отколкото само зли.

С уважение към читателите на сайта ми: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ВНИМАНИЕ! ТРАФИК НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ

Тази статия представя жестокост и снимки, които могат да разстроят хора с чувствителна психика. Така, …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.