Real Time Web Analytics
Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / Половината от истината за Извънземни Биологични Същества все още се пази в тайна.

Половината от истината за Извънземни Биологични Същества все още се пази в тайна.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Правителствата на световните развити икономики не дават пълна информация за И.Б.С., а те знаят за съществуването им, според основателя на Strange Phenomena Investigation, Малкълм Робинсън. Както винаги в сайта ми Ви представям реална информация за НЛО и съпътстващите нови абревиатури за извънземното присъствие на планетата ни. Тази информация е с факти и документи, за които ще поставя линк малко по-долу.

Източник, с връзка към Министерството на отбраната (МО) на Великобритания е заявил пред Робинсън, че правителства, включително Великобритания, не казват дори 50 процента от истината свързана с НЛО.

Министерството на отбраната е създало специално бюро за разследване на НЛО още преди три десетилетия, въпреки, че официално то отричаше, че НЛО са обект на специално внимание през всичките тези години, но през 2009 г. е спряно неговото действие, защото се твърди, че не помага на отбраната на страната и отнема ресурси и персонал за по-важни дейности. Обществеността обаче, може да получи достъп до резултатите, събрани през последните години от дейността на МО НЛО в сайта на Националните архиви (Виж тук) , който държи и други досиета за НЛО, които МО ще освободи малко по-късно.

Колекцията от 25 файла, съдържащи 4400 страници включва и писмо, написано от две млади момчета от Стафордшир . Писмото включва разказ за извънземни същества с привидно лимонено-образни глави, които са поканили двете момчета да дойдат с тях. Също така са включени скици от записани наблюдения, като цвета на светлината от неизвестни въздухоплавателни средства, височината на обектите и т.н. Тук ще добавя, че за повече информация, всеки може да си дръпне оригиналните файлове от линка, който поставих малко по-горе.

Малкълм Робинсън, паранормален изследовател в продължение на десетилетия, подкани правителството да проведе сериозно разследване на наблюдения, включително старите случаи с полицейските файлове от Bonnybridge, Шотландия, където са документирани най-малко 300 наблюдения. Той каза още, че Министерството на отбраната бавно спуска и секретни файлове от правителството на САЩ, които също са били декласифицирани и ясно показват, че НСА е имала явно съучастие с правителства от други нации, за да прикриват извънземно присъствие на планетата и участието им в пропагандата за изкривяване на истината по този проблем.

Надявам се на сериозните изследователи да съм бил полезен с тази публикация. Отдолу ви оставям още веднъж линк, към разсекретените документи. За съжаление, за всяко смъкване на файл се изисква заплащане от £3.45, което е нормално за дивия капитализъм в световната социална система на човечеството днес.

Усмивки от мен и напред, разкритието на истината е борба на всички умове, които са над глобализацията и политиката в нея.

25 разсекретени нови файла на МО на Великобританияwww.nationalarchives.gov.uk


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Вождът на Сиуксите за НЛО и ЕТ

Сиукси или Сиу (на английски: Sioux, произнася се /ˈsuː/, „суу“), наричани също Лакота, Дакота или Накота, е голям индиански народ в Северна Америка, чиито език е класифициран към …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.